Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńki Aniołek

No i poleciał... - samotna...

Polecane posty

Jesteśmy razem 3 lata, przywiązałam się do Niego strasznie.. nigdy nie rozstawaliśmy się na tyle czasu. Kocham Go i bez niego wydaje mi się wszystko takie inne.....

trudno kochać i tęskinić, w opisanym przez Ciebie przypadku... sek w tym, ze trudno byc facetem, ktory jest tak "kochany" jak w opisanym przez autorke przypadku - wielkie wspolczucie dla podroznika :-)

Gość a gdzie poleciał i po co
jestem przywiązana, ale taka jest kolej rzeczy. nie nalezy z tego powodu do takiego stopnia przezywać , to tylko na zdrowie źle słuzy. Dla mnie to paranoja. No wybacz ale zachowanie typowo psychicznie. Bo naprawde można kochać i tesknić zdrowo. A nie jeszcze sobie zdrowie rujnowac. Ale wiedziałam że od razu bedzie zarzut że ja nikogo nei kocham itd. Uwierz byłam w takiej sytuacji ale swietnie dałam sobie rade. a wiesz dlaczego? no nie jestem uzalezniona psychicznie od swojego narzeczonego. i mam równo pod sufitem. A dla niektórych z Pań, facet to Bóg i wyrocznia. Nic wiecej od życia nie potrzeba, tak jak pisał zawsze szczery - może być najgorszy ale żeby tylko był. Dla mnie to jest smieszne

Każda przeżywa inaczej. Jedna jest bardziej przywiązana, inna mniej. Jedna bardziej wrażliwa na brak osoby, która kocha, inna mniej. Aniołek chyba należy do tych "bardziej" Ja też :P:)

a gdzie poleciał i po co, ale to jest pierwszy dzień rozstania. Jak się dlatego, jak mówiłam, miesiąc szybko minie, bo z każdym dniem będzie lepiej...

Gość Agataaaannnnn
oby nikogo tam nie poznał i Cie nie zostawił--

sek w tym, ze trudno byc facetem, ktory jest tak "kochany" jak w opisanym przez autorke przypadku - wielkie wspolczucie dla podroznika a może trochę mu jednak zazdrościsz?:P

a gdzie poleciał - Halo! A kto powiedział, że bym z nim była gdyby mnie lał i był najgorszy?! Zakochałam się w cudownym facecie i takim jest do dziś. I tu nie chodzi o to, że może być strasznym człowiekiem i ja z nim dalej będę - bo taki nie jest, rozumiesz? Więc nie wiem po co temat "najgorszego" to poruszany:/

Wspieracie sie jakby ona conajmniej poroniła albo gorsza tragedia by sie stała. No ja rozumiem że mozna bardziej tęsknic, ale nie do takiego stopnia. Ja ci dziewczyno życze opamiętania i uwierzenia w to że ty jestes najważniejsza a nie on. o siebie masz dbać najbardziej.

Dobrze neich bedzie cudowny, mój tez jest cudowny i zareczam ci że to on bardziej płakał za mna jak sie nie widzielismy gdy wyjechał. Ale ja sie trzymam , bo zawsze kobieta jest ta słabsza. Nie mozna wpadac w histerie. Wróci niedługo. Pochodź na imprezy, idz z kolezankami do kina, na balety, do knajpki, na wieczorek pięknosci. masz teraz mase mozliwosci przez ten miesiac. nadrób zaległosci z rodzeństwem , rodzinka. To twój miesiąc. Tak powinnaś na to patrzec!!

Katrinne - :) dziękuję:* Pomadko - damy radę:) bo mi już troche lepiej jest i chyba się zajmę jakimś robieniem na drutach:P wydziergam mu szalik:D:) Agataaannnnnnn - On tęskni tak jak ja.. wiem to.. i wierze, że mnie nie zostawi:)

a czego? histerii? nie, miłości:P Skąd wiesz, jak ona się przy nim zachowuje? poza tym, to nie wygląda na żadną histerię, tylko chwilowe przygnębienie.

3maj sie dziwczyno i duzo optymizmu na przyszłośc

nie przesadzasz troche:o histeryzujesz jakby wyjezdzal na pol roku do amazonii:o wybacz ale denerwuja mnie takie dziewuszyska co bez chlopa czuja sie jak bez reki:/ robicie problem z niczego:o

Gość zenuaaa
tak jakby coś większego się stało:O

Gość i kogo to obchodzi