Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukielkowa marionetka

odezwie sie czy nie??

Polecane posty

Gość kukielkowa marionetka

kilka dni temu poznalam na czacie faceta. zaczepil mnie i tak jakos zaczela sie nasza rozmowa. Chcial utrzymac kontakt , poprosil o maila , nie dalam mu wiec on podal mi swojego. Jednak wymienilismy sie numerami gg i tego samego wieczora pisalismy na gg. I to byla nasza ostatnia rozmowa niestety wiecej sie nie odezwal i zastanawiam sie dlaczego? wiem ze jest dostepny na gg, ma mnie w swoich kontaktach ale nie odzywa sie. ja tego pierwsza nie zrobie, maila tez mu nie napisze bo nie che sie narzucac.Ale szczerze to szkoda mi zrywac znajomosc. powiedzcie czy jest szansa ze sie odezwie???

Gość moze jednak napisz do niego

Gość justykakkakaa
Ja miałam raz podobnie. Świetnie mi się z chłopakiem rozmawiało. Później wymieniliśmy się nr GG, gadaliśmy ze sobą parę dni, a później kontakt się zerwał. Też nic mu nie pisałam, bo nie chciałam się narzucać. Teraz wykasowałam już jego numer i nie łudzę się, że się jeszcze odezwie. Niestety, ja też nie wiem, dlaczego niektórzy tak nagle przestają rozmawiać? W każdym razie ja nikogo nie zmuszam. Lepiej poszukać kogoś nowego na czacie.. Może tym razem się uda? ;)

Gość podbijamy
"Niestety, ja też nie wiem, dlaczego niektórzy tak nagle przestają rozmawiać?" on pewnie pomyslal dokladnie to samo

Gość zgadza sie
ale nie zapominaj ze to on jest facetem i chyba to on powinien sie odezwac pierwszy

Gość a moze napisz mu
maila ale niezibowiazyjacego. jak odpisze to znaczy ze chce podtrzymac kontakt a jak nie to daj sobie spokoj

Gość dominika z mazowsza
ja mialam podobnie:(

Gość kamikadzdze
w moim przypaku odezwal sie....... ale po tygodniu:)

Gość sdsdsdsd
kukielkowa marionetka -a o kogo ci konkretnie chodzi?