Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martinessss

boje sie kolejnego razu

Polecane posty

nie jestem dziewica ale czuje sie jakbym nia byla poprostuuuu (to jeszcze nie czas bo dopiero 2 msc-e ejstem w zwiazku) boje sie kolejnego razu,a wiem ze predzej czy pozniej do tego dojdzie, nie bylo poki co rozmowy nawet na ten temat, ale jak juz bedzie gadka to i pozniej.... sam wiesz. no i o to kaman ze ja czuje taki wstyd ;| po 2 boje sie, jestem dojrzala ale nie na tyle by byc odpowiedzialna za druga osobe, czyli dziecko wrazie wu;| bo to roznie bywa. boje sie zapewne dlatego ze moj 1wszy raz byl fatalnyyyy, czulam sie podle pozniej, poniewaz nie bylam trzezwa, watpie w to ze ja tego chcialam, no i nie moglam spojrzec w lustro;/ a przeciez nie moglam jakiemu kolwiek chlopakowi na poczatku znajomosci powiedziec \"ej wiesz mozemy byc razem, ale z seksu nici\". kolejna sprawa ze moj obecny facet to nie jest 15-16latek i jest po przejsciach ze tak powiem. no i nw czy ja mam za jakis czas zaczac ta rozmowe z nim czy czekac az on zacznie ten temat help;| ja mam 17 lat, a moj chlopak 24

Gość ekdo
powinnaś poczekać aż on zrobi pierwszy krok w tym celu... jeśli nie jesteś pewna czy chcesz to z nim zrobić, to nie zaczynaj rozmowy na ten temat

a od razu pedofil. Pedofilem byłby gdyby mial to swoje 24 a ona 14 :) Poczekaj, a gdy zacznie rozmowe na ten temat to poprostu powiedz, ze Ci zalezy ( o ile ci zależy :P) ale jest jeszcze za wcześnie :) Kocha to poczeka :)

Gość vbcvbc
albo on 77 , a ona 7 lat . hehe

Gość vbcvbc
on nie daje rady bez viagry i ona nie moze , bo za młoda hehe

Gość pycholoszka 28
dziewczyno jeśli nie jestes jeszcze na to gotowa to nie rób tego!!!! nie mozesz siebie poniżac w ten sposób zeby z nim być... jeżlei on cie kocha i to jest prawdziwa miłość to on zrozumie co czujesz... rozmowa to podstawa!!!! musisz mu powiedziec co czujesz jakie masz problemy, czego sie obawiasz... w zwiazku musi byc zaufanie i zrozumienie.. mUSICIE ROZMAWIAĆ!!!! pozatym uważam ze zanim to robisz powinniscie pobyc ze soba jakis dłuższy czas... poznac siebie.. musisz byc pewna tego co czujesz.. swoich uczyc, musisz byc pewna ze to chcesz zrobić nie rób nic na siełe! nie tedy droga! tym bardziej ze masz świadomosc tego co sie wydażyło kiedys < twój pierwszy raz> teraz postaraj sie zeby ten kolejny był prawdziwy, zeby był ten właśniwy, zebys czuła ze to jest to! nie śpiesz sie... jestes jeszcze młoda a twój chłopak jeżeli cie naprawde kocha to zroumie.. jesli nie to jest dupkiem i zalezy mu tylko na twojej fizyczności!!! a to nie jest prawdziwa miłość

Gość windich...
psycholoszka 28 mówi świeta prawde!!! miałąm to samo napisac ale po co.. napisała wszystko co jest ważne... naprawde dziewczyno nie spiesz sie i ROZMAWIAJ ze swoim chłopakiem!!

dziekuje wam za porady. poczekam az on zacznie ten temat i wtedy powiem ze nie jestem jeszcze gotowa (bo do 1ego razu nie bylam) a to bylo 2 lata temu. kocha mnie, zapewnial mnie, ale ...faceci, poczekam napewno, a mam pytanie jeszcze jedno. bo jezeli sie zdecyduje to juz musze sie odpowiednio zabezpieczyc, nawet te od lat srodki zabezpieczajace takie jak prezerwatywy moga zawiec, albo anty anty;] ja mam skleroze wiec zapominam heh. czy ginekolog mi wypisze tabletki, tzn pigulki \"po\" ale przed? i wtedy jja po wszystkim ja wezme i bd miala pewnos, oczywiscie nie uchraniajacs ie od prezerwatyw.