Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martinessss

boje sie koljnego razu

Polecane posty

nie jestem dziewica ale czuje sie jakbym nia byla poprostuuuu (to jeszcze nie czas bo dopiero 2 msc-e ejstem w zwiazku) boje sie kolejnego razu,a wiem ze predzej czy pozniej do tego dojdzie, nie bylo poki co rozmowy nawet na ten temat, ale jak juz bedzie gadka to i pozniej.... sam wiesz. no i o to kaman ze ja czuje taki wstyd ;| po 2 boje sie, jestem dojrzala ale nie na tyle by byc odpowiedzialna za druga osobe, czyli dziecko wrazie wu;| bo to roznie bywa. boje sie zapewne dlatego ze moj 1wszy raz byl fatalnyyyy, czulam sie podle pozniej, poniewaz nie bylam trzezwa, watpie w to ze ja tego chcialam, no i nie moglam spojrzec w lustro;/ a przeciez nie moglam jakiemu kolwiek chlopakowi na poczatku znajomosci powiedziec \"ej wiesz mozemy byc razem, ale z seksu nici\". kolejna sprawa ze moj obecny facet to nie jest 15-16latek i jest po przejsciach ze tak powiem. no i nw czy ja mam za jakis czas zaczac ta rozmowe z nim czy czekac az on zacznie ten temat help;| ja mam 17 lat, a moj chlopak 24

a wiec tak jezeli nie jestes pewna czy tego chcesz bo masz jakies obawy to po co masz zaczynac rozmowe? ale jesli nawet to wydaje mi sie ze twoj chlopak jest dojrzaly to wytlumacz mu ze masz jakies zahamowania, ze to moze jeszcze nie jest odpowiedni moment napewno ci zrozumie. a co do obaw o dziecko.. niby zeden srodek nie daje 100% pewnosci ale tabletki czy plastry sa napewno bardziej skuteczne niz prezerwatywa wiec zastanow sie nad tym czy nie warto bylo by sie w ktorys z tych srodkow zaopatrzyc (oczywiscie kiedy juz zdecydujecie sie na wspolzycie ... nie poganiam:P).