Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wlosy są żółte /

tak mi pofarbowala wlosy ze są żółte, o ja mam zrobić

Polecane posty

myślicie ze jak pojde szybko po farbe i pofarbuje sobie na taka jasniutka platyne to bedzie dobrze????? Prosze o rade, farbowalam wczoraj u fryzjerki ,tak mi je zrobila ze są ewidentnie żółte, podchodzące pod rudy :( buuuuuuu

idz do niej i reklamuj. powinna ci to poprawic za darmo - przynajmniej tak jest w dobrych salonach ;)

nie poprawi mi, jak jej powiedzialam ze zle to mi zazela mowi ze taki chcialam, i ze ladny kolor :(

a to małpa :o to idz do innej niech zobaczy w jakiej kondycji są włosy i co można z nimi zrobić. sama nie nakładaj kolejnej farby po farbowaniu bo sobie zniszczysz włosy

Gość pipipijjj
nie nakladaj nic z natur bo moga ci wyjsc zielone radzila bym spienic tylko odcieniem karmelu to zniweluje zolty

meaaa dobrze mówi ;) ja własnie w taki sposób zniszczyłam :) Jak do fryzjera to do dobrego fryzjera z renomą, pieniędzy nie żałuj :) Ja miałam czarne, poszłam do fryzjerki (taniej, bo pieniedzy szkoda...) bo chciałam docelowo dojść do blondu. Jak mi ściągneła kolor to miałam rudo-brązowo-czarny (!!) I skonczyło się na tym, że nie zapłaciłam ani grosza za tą "usługę", ubrałam kapptur, poszłam do kosmetycznego, kupilam czarną farbę i odechciało mi się blondów. Od tej pory nie ufam fryzjerom :D

buuuuu :( ja nie moge tak chodzić po dworzu, a jak bym kupialm taka farbe nie iwem, z rozjaśniaczem????? ratunku :( moga mi sie zniszzyc, bedzie lepiej niz jak jest teraz ;(

uwierz ze zniszczone, przesuszone, a nawet spalone włosy są dużo gorsze od włosów w złym kolorze. Chcesz mieć siano na głowie to rozjaśniaj :D Tylko pozniej nie zakładaj topiku spaliłam włosy co robić :D :):)

czyli co ,sądzicie ze mam nie robic nic sama tylko iść do fryzjera??

hahaha, no dobra to tak hyba zrobie, choc strasznie mi ciezko wyda na fryzjera ponad 150 zl ;/ eh...... caly czas mnie korci by isc kupic farbe i pofarbowac sobie sama... aj, tak to jest jak sie szuka taniego fryzjera ;/

Gość ladna dziewczyna
no to idz kup farbe jakis jasny blond ,jak juz masz zilte to male sznase ze ci nie wyjdzie ;-)

Gość ... glamour
A próbowałaś użyć fioletowj płukanki ???

serio?? juz nie iwem o mam robic, kazdy inazej, a jak wyjda mi niebieskie to co wtedy ??

nie, ale wczoraj mi ta koeibeta robila jakas plukaka fioletowa, bo mi sie nie podobalo.... a gdzie to mozna kupic??

Gość ... glamour
Płukankę można kupić np. w Rossmannie. Jak niechcący wyjdą Ci niebieskie lub fioletowe to wystarczy że spłukasz je kilka razy lub umyjesz szamponem ... i nadmiar płukanki zejdzie :) Ja na Twoim miejscu spróbowałabym najpierw tej płukanki a dopiero potem (jak płukanka nie zadziała) myślałabym o fryzjerze.

Gość ladna dziewczyna
nie no plukanka to ci az tak nie pomoze, sorry ale zostalo ci tylko farbowanie.... przypomailo mi sie ze dziewczyna na kafe mowily ze na zolty kolor najlpeij dac golebi blond z pallette- podobno wtedy bardzo ladnie wychpdzi, wiem ze pallette to nie najlpesze farby ,ale wiele dzieczyn mowilo ze efekt jest super... zreszta gorzej niz zolty byc nie moze, niebieski ci nie wyjdzie nie boj sie,ewentulanie moze wyjsc zeolonakwy jak kupisz ciemny blond...

Gość ... glamour
Ja ostatnio odkryłam nową farbę L'Oreal Excell 10 i powiem Ci, że jest świetna tylko kolory wychodzą ciemniejsze niż na opakowaniu.

hm, czyli o sądzicie ze jezeli kupie jasniutką farbe, nawet tĄ PALETTE to powinno być okey? boje sie tylko o to ze ja mam mocno rozne wlosy i tu na przyklad widac jeszcze bardzije ze pod spodem mam ciemniejsze a na czubku jasniejsze i ze mi to samej nie wyjdzie. To mam zacząć nakladania farby od spodu a potem na koncu czubek glowy?? a co z farbami garniera, bo widzialam ze maja duzo takich jasnych kolorów?

Gość ladna dziewczyna
jak juz teraz masz nierowno pofarbowane to raczej nie uda ci sie to ujednloicic,ale mysle,ze bedzie to mniej widoczne jak pzrefarbujesz na jasny blond.... zacznij od spodu...

dziekuje ogromnie za pomoc :) nie iwem jeszcze co zrobi, musze skonsultowac to z mężem ale tak ozastać to nie moze :) albo farbuje sama albo jade do fryza, najlepiej dzis ;)

a jak kupie farbę to myślicie że jadna mi wystarczy?? mam sredniogęste wlosy, tak z okolo 5-7 cm za ramiona - opadaja na ramiona

Gość ladna dziewczyna
mysle,ze powinnas kupic2 . jedna bedzie za malo..

no to proszę teraz o poradę jaka farba najlepsza?? palett nie chce bo czytalam ze sa koszmarne

Gość ladna dziewczyna
moze sporbuj te nowe z Lo'real na 10 min. nie powinny byc takie szkodliwe dla wlosow...

moze ktos ma jeszcze jakies sprawdzone farby?

a co myślicie o tym bym kupiła farbę tą z rozjaśniaczem Joanny?? i nalozyla sobie na całę głowke??

Gość joanna dekoloryzator
lub Joanna do pasemek ale potem duuuzo odzywek trzeba stosowac.

może kup sobie szamponetke bardzo jasny bląd..Powinna pomoc jeżeli masz juz jasne włosy.. to rozjaśni je jeszcze bardzie.