Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc seksu

mega orgazm

Polecane posty

Gość mam dosc seksu

piescilam sie wczoraj z moim chlopakiem, bylam wilgotna jak nigdy, mimo ze mnie prawie nic nie podniecalo..:( piescil mnie delikatnie ale namietnie, szeptal jaki mam super tyleczek, jaka jestem piekna, i kochalismy sie..wszedl we mnie troche bo oczywiscie bolalo;/ (moj 3 raz w zyciu) jęczał jak zawsze a ja nic... zero jakichkolwiek dzwiekow..to sie wkurzylam (wiem jestem egoistką) :( i kazalam mu przestac... a on do mnie "oj mialas juz orgazm"?!! :(:( !!!! a mnie najbardziej chyba podniecilo to jak zakladal sobie prezerwatywe mam dosc seksu a mam dopiero 18 lat:(

Gość mam dosc seksu
nie wieml...na siebie? na niego?..glownie o to ze jestem beznadziejna skoro nie moge sie podniecic takim zajebistym chlopakiem :(

Na siebie, że nie miałaś orgazmu :-) Wszystkow swoim czasie :-)

Gość mam dosc seksu
ale czuje sie jak hmmm.. no dziwnie ze sie z nim kocham i prawie nic nie czuje...nie mowiac o orgazmie ktory widzialam na filmach :(

cwiczenie czyni mistrza:) czesto dopiero przed 30stka wiesz jak zrobic zeby bylo zajebiscie :D:D:D:D:D i jestes swiadoma swego ciala i tego czego Ty chcesz i jak dawac przyjemnosxc facetowi ;)

Nie rezygnuj, za wcześnie na to. Baw się w czułość, przytulanie. Daj sobie i chłopakowi czas. MASZ DOPIERO 18 LAT, a chcesz, żeby było jak na filmach? Skoro zaczęłaś seks, to rozmawiaj z chlopakiem szczerze i próbuj dalej. On tez pewnie się dopiero uczy. Nie masz pojęcia, jak zazdroszczę Wam tego, że możecie poznawać coś, co mnie czasami już nudzi, że znam wszystko. To jest życie, dziecko drogie, nie film i nie fikcja. Ps. Zabezpieczajcie się i do dzieła.

Gość mam dosc seksu
Ale ja jestem głupia, przed stosunkiem zapomiałam zdjąć rajstop, a przypominam sobie jak mój men mi szeptał do ucha, ale dziś jesteś zaje**scie sucha

Gość Paulinka 13334
Hahahahahahahahahaha chyba umre ze śmiechu :D:D haha nie słyszałam jeszcze zeby ktoś kochał się w rajstopach.... :) Kochana ! Nie przejmuj się niczym. Miałam ten sam problem... Do trzech , czterech stosunków bolało mnie,a dopiero za kilkanastym razem pojawiła się przyjemnośc... Musisz zobacyc co sprawia Ci przyjemnośc,poznac swoje i ciało partnera. Wszystko przed Tobą! Trening czyni mistrza :)

Gość Paulinka 13334
Do pierwszego orgazmu nidaleko ! :D