Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana_zasmucona

Czy faceci zawsze tacy są? niech ktoś mi powie co ja teraz mam zrobić

Polecane posty

Jestem w związku ze starszym ode mnie o kilkanaście lat facetem. Jestem dziewicą (19 lat),ale bardzo chciałam rozpocząć z nim współżycie nie z ciekawości, ale dlatego że mu ufałam i kochałam go bardzo. Jesteśmy prawie rok razem i on mówi, że mnie kocha i poczeka aż będę gotowa. Pomyślałam wiec, że najpierw zapytam go o to jak wyglądało jego życie seksualne do tej pory. Wiedziałam, że miał inne kobiety przede mną, ale uważałam to za normalne. No i w końcu go zapytałam a on powiedział, że dokładnie ich nie pamięta i pewnie było ich około 20! Stwierdził jednak, że zawsze się badał wiec jest zdrowy. Nie wiem, czemu, ale bardzo mnie to zmartwiło i wydał mi się wstrętny. Straciłam do niego zaufanie, boje się, że jak to z nim zrobię to zostawi mnie i zapomni tak jak tamte. Przestałam wierzyć, ze cały czas na mnie czeka. Bo skoro miał tyle kobiet to tak nagle, co zakochał się i zrezygnował z seksu? Nie wiem czy mam mu ufać. Jest mi bardzo smutno, bo boje się, że to, co mówił o tym jak mnie kocha to było wszystko tylko po to by mnie przelecieć i zostawić. Straciłam ochotę na tracenie z nim dziewictwa i w ogóle zastanawiam się jak mam z nim teraz rozmawiać, bo wydaje mi się, że chyba już nie chce z nim być i powinnam to zakończyć. Jak wy byście się poczuły na moim miejscu? Wydaje mi się, że nie może mnie szanować skoro tamtych kobiet też nie dażył szcunkiem i już ich nie pamięta. NIe potrafie już mu wierzyć. Chyba z nim zerwe. Chociaż nie wiem jak. Bo mimo to czuje, że nadal go kocham Co to ma być wogóle :( ???

Gość 20szczesliwa
nie mogłabym być z takim facetem :/ mój nie miał nikogo przede mną i ja też z nikim wcześniej nie byłam. Nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. Rozumiem twoje obawy. Ale każdy jest inny. Musisz sama podjąć decyzję czy chcesz to z nim zrobić czy czekasz na kogoś dla kogo też będziesz pierwsza i nie będziesz się bać, że Cię zapomni. Jeżeli nie jesteś pewna że tego bardzo chcesz, (a sprawiasz wrażenie jakbyś juz nie była pewna) to nie rób tego. Bo jeśli cie zostawi tak jak myślisz to będziesz się podle czuła i będziesz bardzo żałować że nie poczekałaś na kogoś odpowiedniego.

Gość Młoda dziewczyno...
...troszkę sama sobie jesteś winna. Zaufanie między partnerami buduje się latami, a nie "poznałam, zaufałam...". Dla mężczyzny zazwyczaj seks to jedno, a miłość to coś innego, a dla kobieta miłość = seks. Zapytałaś go to Ci powiedział co i jak...Chyba nie wolałabyć by w wieku 30 paru lat był prawiczkiem:P...Albo z detalami opisywał Ci życie seksulane. Mój mąż jest ode mnie starszy o 11 lat, poznałam go w wieku 23 lat, teraz mam 29, jesteśmy 3 miesiące po ślubie. Dodam,że gdy facet dojrzały poznaje młodą laskę to czesto chodzi mu własnie o seks, mój mąż akurat był wyjątkiem;). Przede mną był w 2 poważszych związkach, o inne panienki go nie pytałam, bo po co mi to wiedzieć... Ale do tego się dochodzi latami...Masz 19 lat, dłuuuga droga przed Tobą...

Gość 40latek
20szczesliwa Co niby o kilkanaście lat starszy facet od niej czyli po 30-ce miał nie mieć wcześniej żadnych kobiet.Ty tak naprawde myslisz.Około 20 to naprawdę nie imponujący wynik. I uważaj żeby Twój który nie miał wcześniej nie chciał spróbowac jak to jest ................... a jak mu sie spodoba........?????????????? Ja stawiam na tego Gościa .Po pierwsze nie jest nachalny czyli nie zależy mu tylko na seksie ,Mówi ,ze poczeka .On Ciebie chyba kocha. O laskach opowiedzial Tonie na Twoje życzenie. Jest jedno ale nie wiadomo jak wam sex wyjdzie??????????????

Gość Młoda dziewczyno...
40latek ma racje. "Myślałam,ze mogę mu zaufać..." Co to znaczy zaufać?? Czy myślisz,że jak mu zaufasz, stracisz z nim cnotę, to za rok będzie ślub?? Zależy mu na Tobie, to nie nalega na seks.Ale to nie znaczy,że jesteś tą jego jedną jedyną. On sam tego nie wie, dojrzały i rozsądny to nie rzuca słów na wiatr... Zawsze możesz poszukać 19 letniego prawiczka. Tylko wtedy też nie będziesz mieć żadnej pewności. Masz 19 lat, życie przed Tobą i jeszcze niejedną gorycz będziesz musiała przełknąć:( Już samo to,ze zakładasz taki topik świadczy,że jesteś mega niedojrzała...

Zakładam topik bo myślałam, że wypowie się ktoś kto był w takiej sytuacji... są i starsi co zakłądają tu topiki, a chyba od tego jest forum by pytac o rade.

Gość 20szczesliwa
to że nie nalega na sex wcale nie znaczy że z niego rezygnuje :/ na sex może sobie chodzić gdzie indziej...

Gość 40latek
Haha Robimy i to dużo. Przelicz to na lata 30 lat -15=15 20:15=1,33 kobiety rocznie To dużo ???? Tyle żartem.Poważnie to ja dla przykładu faktycznie bym tego nie ogarnął.Ale napewno ponad setka.Sorry jak Cię przerażam. To jest dla Ciebie lub nie powinno być istotne .Facet z takimi wynikami moim zdaniem po 30 siada na .... i potrafi uwielbiać i kochać tylko tą jedną jedyną. Moim zdaniem to prawiczki szybciej ciebie oszukają , bedą eksperymentować.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona :-) po prostu Twoj facet sta sie impotentem i tyle.

Gość Młoda dziewczyno...
Nawet jak ktoś był w takiej sytuacji i wypowie się, to będziesz owczym pędem szła za jego radą. Bo on tak miał, bo ona tak doświadczył.Ty jesteś inna, Twój partner jest inny, każdy związek jest inny. Najlepsze rady forumowiczów mogą się nie sprawdzić w Twoim związku... "Niech mi ktoś powie co ja mam teraz zrobieć"... A jak Ci 1000 osób odpowie "Idź na całość" to pójdziesz, albo "Zostaw go" to zostawisz?

Gość betaaaaB
O Boże, który facet rok czasu czeka na seks, ja takigo nie znam. A jeśli to prawda, to powinnaś się tylko cieszyć. To co było wcześniej nie ma znaczenia/ Jest tu i teraz

Gość szwagier kolaska
masz racje zostaw go znajdziesz mloodego,tepego ktory cie napewno wyduupcy zaraz,a za chwile zostawi.Jak cie juz poduupcy z 20 stu to wroc do tamtego i powiedz ze teraz jestescie kwita glupia qurwo!

Gość betaaaaB
Ale po to tu jesteś. Prosisz o rady

Gość nmbchjwbed
betaaaaB:-) zasmucona powinna płakac a nie się cieszyc:-) Ktoprey normalny,zdrowy facet starszy od 19 latki kilkanascei lat nei ma ochoty na zwykły seks z tka młodka:-) Ja bym od takiego faceta uciekała gdzie pieprz rosnie.Widocznie ma jakies kłopoty ze soba,ze nie chce seksu. Jestem po 40 i dla mnei ten facet to jakis niemota.dziewczyno zakoncz ten zwiazek,bo bedziesz potem płakała.

Gość Młoda dziewczyno...
No właśnie prosisz o rady??? Czy o to co faktycznie chciałabyś uslyszeć??? To różnica. A z wypowiedzi na forum wynika,ze wypowiadają się dojrzalsze osoby,a nie nastolatkwie... "Czy faceci zawsze tacy są?" Tacy, czyli jacy? Bo ja nie rozumiem?

Gość nmbchjwbed
Drodzy forumowicze,nie ma co sie okąłmywac,ale seks jest bardzo wazny w zyciu i jezli męzczyzna,nawet majacy mnostwo kobiet w przeszłosci nie chce seksu ,do tego z taka młoda kobietka to po prostu ma kłopoty ze swoja sfera intymna.

Gość betaaaaB
JA również nie wyobrażam sobie związku bez seksu, rok to jest bardzo długi okres. Nie wiem może facet faktycznie się zakochał i jest gotów do poświęceń

Gość nmbchjwbed
Jeszce raz Ci napisze-Twojemu facetowi chyba nie stakje,albo szybko mieklnie i naprawde ma zbyt duzo problemow natury intymnej.Bez seksu kobieto zwiedniesz.

Gość betaaaaB
A czy on tego od Ciebie wymaga? Bo o tym nic wcześniej nie wspomniałaś

Gość nmbchjwbed
betaaaaB jezeli ktos kogos kocha to nie wyobrazam sobie aby nie poządał i nie dązył do wspołzycia. Ci mezczyźni co niby czekaja z seksem długo niestety czesto skacza na boki. NIe wyobrazam sobie aby facet pod 40 nie dazył do seksu z 19 latka ktora kocha.

Gość Młoda dziewczyno...
"potem od partnerki wymagają niepokalanego dziewictwa...". Przecież jeśli Ci to nie odpowiada to zawsze możesz zakończyć ten związek, a dziewictwo utracić z kimś innym lub w ogóle... Sama chyba do końca nie wiesz, jakie masz oczekiwania wobec tego faceta. Ale w Twoim wieku to normalne...10 lat temu pewnie myślałabym podobnie, a po latach śmiała się sama z siebie:)

Gość betaaaaB
nmbchjwbed może faktycznie masz rację. Może toimpotent. I z tymi jego 20 kochankami to też ściema, bo facet chce się troszkę dowartościować

on nie wymaga seksu powiedział, że mnie szanuje i jest w stanie poczekać, a mnie ta ilość tak przeaziła :/ bo skoro tak bardzo lubi seks to czy możliwe by naprawde tyle czekał.

Gość betaaaaB
A swoją drogą, to rzadko zdarzają się 19-letnie dziewice, które po roku związku nie są jeszcze gotowe