Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana_zasmucona

Czy faceci zawsze tacy są? niech ktoś mi powie co ja teraz mam zrobić

Polecane posty

Gość 40latek
do Młoda Dziewczyno Podziwiam Dyskrecję.Chodzi o męża.

Gość nmbchjwbed
betaaaaB ilosc kochanek nie musi byc oszustwem.Facet mozliwe,z emiał nawet wiecej,ale naparwde cos w nim dziwnego,ze nie chce seksu.Przezyłam na tym swiecie ponad 40 lat.Majac 19 lat tez miałam romansik z facetem przed 40 i On był boski w te klocki .I nie ma czegos takiego,ze faceci czekaja z seksem bo kochaja.Jzeli facet czeka z rozpoczeciem wspołzycia,to albo ma kłopoty intymne,albo rznie za przeproszeniem na boku i jemyu to wystarcza

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona :-) masz 19 lat ,a ja czytajac Twopje wypowiedzi mysle,ze masz 15 najwiecej:-) :-) Co ma seks do szanowania :-)

Gość Młoda dziewczyno...
40 latek W sumie jakie dla mnie ma znaczenie ile ich miał.Gdyby miał ich 50 to nadal byłby tym samym w którym się zakochałam i nie zakładałabym takich topików;) On nie mówił, bo ja nie pytałam i vice versa, nawet mnie to nie bardzo interesowało. Wiem o 2 poważnych związkach,ale po seks pomiędzy po prosty nie pytałam. Może miał 10, może 100? I co z tego....:D

Gość betaaaaB
Nie napisałam że w tym coś dziwnego, ale terazpiszesz że z pierwszym lepszym. Rok czasu z nim jesteś, piszesz że tak mu ufałaś, a teraz raptem pierwszy lepszy. Pierwszy lepszy to ten np.poznany na dyskotece

Chodziło mi raczej o to, że im wiecej partnerek tym większe ryzyko jakiejś choroby, jak miało się 20 partnerek to chyba większe prawdopodobieństwo złapania jakiejś choroby wenerycznej niż jak się miało ich z 5.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona :-) co ma miłosc do seksu:-)a w ogole włąsnie,ze mam po 40 to wiem na czym zycie polega i wierz mi,ze facet ktory dobiega 40 nie uprawiajacy seksu ze swoja partnerka ,do tego młodsza ma naprawde duze kłopotry ze swoja intymnascia albo jescze jedna opcja,zgrywa sie na takiego czułego,z enieby nie chce Cie rozdziewiczyc a rznie co popadnie.Sama sie zastanow,czy zdrowy ,normalny,majacy tem[perament facet wyrzyma z seksem przez rok

Gość tluste mleko
zwiazki starszych facetow z mlodymi laskami czesto koncza sie placzem i tupaniem mlodej laski. Bo mlode i niedoswiadczone, nie znajace zycia dziewczyny mysla sobie ze milosc czy tam zauroczenie bedzie trwalo cale zycie, a pozniej trudno uporac sie z faktem ze tak nie jest. ale jeszcze masz czas to wszystko zrozumiec i nauczyc sie. 30 kobiet na faceta po 30-stce to chyba norma, ale dziewczyna w wieku 19-stu lat i w dodatku dziewica nie moze tego zrozumiec i zniesc ze on mial tyle kobiet przed toba, i do kilku z nich napewno cos czul, ale tak to wlasnie jest. Wpadlas jak sliwka w kompot kochanie, jak sie rozstaniesz z tym swoim kawalerem, to TY bedziesz cierpiec o wiele bardziej, bo jestes mloda, wrazliwa i uczuciowa. Facet pomysli - 'jak nie ta to nastepna. been there, done that, have a t-shirt' Starszych facetow zostaw starszym kobieta, ktore wiedza ze facet to swinia, uwodzi, zwodzi i zawodzi ;-)

Gość Młoda dziewczyno...
"Jak ma się 19 lat i nie chce się tracić dziewictwa z pierwszym lepszym " To ufasz mu, czy jest pierwszym lepszym? Bo ja jak poprzedniczka już nie wiem o co Ci chodzi? I Ty pewnie sama też nie wiesz;) Gdybyś nie napisała ile masz lat to po jakości wpisów oszacowałabym na jakieś 13-16, nie więcej...

Gość 40latek
Do zalamanej Kochanie nigdy nie bedziesz wiedziała czy oddajesz dziewictwo temu właściwemu. W danym momencie bedzie ci się wydawało że to ten .Ale stwierdzisz to po latach. Wymarzonym moze się okazać ten z 1000 kobiet przed. Przeklety ten bez doświadczeń. Do Młoda dziewczyno: Brawo za tolerancję.Zgadzam sie jak widać.Pozdrawiam

Gość Młoda dziewczyno...
Starszych facetow zostaw starszym kobieta, ktore wiedza ze facet to swinia, uwodzi, zwodzi i zawodzi The best :D:D:D Mój mąż też przed śłubem miał skok w bok i to ze starszą ode mnie;), ale było minęło;).

Gość 40latek
Starszych facetow zostaw starszym kobieta, to mogę kurcze zrozumieć ale....................reszta do bani. ktore wiedza ze facet to swinia, uwodzi, zwodzi i zawodzi Faktycznie tłuste mleko

Gość Młoda dziewczyno...
Ja tam zawsze uwielbiałam starszych facetów. I bynajmniej nie chodziło o seks. Mój ideał zawsze był starszy ode mnie o kilkanaście lat. I liczyłam na jego doświadczenie w wielu dziedzinach, w tym w seksie:D Gorzej gdyby go nie miał:) Mąż ma 40 lat a mi podobają się i starsi. Podobają i to nie fizycznie. Starsi mi imponują wiedzą, doświadczeniem.Ech...rozmarzyłam się:D Dodam,że nie jestem super laską - noszę rozmiar 42-44, a nigdy nie narzekałam na brak powodzenia:D

Gość tluste mleko
ja sie juz nauczylam ze niektorzy mezczyzni sa poprostu z natury niewierni i chocbys byla najlepsza, najpiekniejsza i miala wielkie zdolnosci to i tak przyjdzie taki dzien, albo noc kiedy facet zdradzi z inna, moze nawet duzo brzydsza i glupsza. Pozniej wroci z podkulonym ogonem do tej ktora kocha. a pozniej znowu zdradzi jak mu przyjdzie ochota :P

Gość Młoda dziewczyno...
40 latku przecież ten tekst to była ironia i prowokacja!!!

Gość 40latek
Do Mloda dziewczyno Moge zmienić Nick na 49 ??????

Gość 40latek
Tak prowokacja to popatrz wyżej

Gość tluste mleko
ja tez uwielbiam starszych facetow :D oni wiedza jak traktowac kobiete, no ale wiekszosc z nich kocha wszystkie kobiety tego swiata i wydaje mi sie ze oni czasami chcieliby im wszystkim dogodzic

Gość 40latek
No tłuste mleko W końcu zmiana teorii oni wiedza jak traktowac kobiete, no ale wiekszosc z nich kocha wszystkie kobiety tego swiata i wydaje mi sie ze oni czasami chcieliby im wszystkim dogodzic. Zgadza się ....a kobietki by chciały tylko sobie dogodzić .HiHi

Gość tluste mleko
40-sto latku, nie unos sie. jestem pewna ze Ty jestes wyjatkiem i tak nie robisz :-) ogolnie chodzilo mi o to ze mlodzi ludzie jeszcze nie wiedza ze rzeczywistosc weryfikuje ich basniowe wyobrazenie o zyciu. nie tylko mezczyzni to swinie. kobiety rowniez sie zaliczaja.

Gość Młoda dziewczyno...
40latek. Bo się zaraz zaczerwienie:D, albo wirtualnie zakocham:)A jestem młodą mężatką:D

Gość tluste mleko
zalamana autorko tematu - seks jest bardzo wazny, bo jesli partner cie nie zaspokaja to albo sam sie musisz zaspokoic albo szukasz kogos kto to zrobi. wiec, rozgladnij sie, przeanalizuj wydarzenia i zastanow czy aby Twoj starszy chlopak nie ma kogos na boku. moge sie oczywiscie mylic, ale nie sadze skoro on mial 30 kobiet przed Toba. A jezeli sam sie tyle czasu zaspokajal to tez nie za dobrze, bo jak juz mu sie oddasz to mozesz byc rozczarowana faktem ze on nie jest zbyt sprawny z kobieta sam na sam

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona nie tylko seks sie w zyciu liczy,ale seks jest w zyciu pary bardzo wazny.Uwierz,nie pisze tego ot tak.

Gość tluste mleko
aha - obie moje teorie nie sa wyssane z palca, ani z mlekiem matki tylko oparte na doswiadczeniu

Gość 40latek
Młoda dziewczyno Nie ma sie co czerwienić.Mąż miał dwa poważne zwiazki.Kto powiedział ,że Ty dwóch nie możesz mieć.Hihi Do Tłuste mleko Brawo coraz lepiej. Jestem po rozwodzie (powód inne kobiety) .W tej chwili z kobietą 28lat tak więc dużo młodszą. Od momentu poznania jej nawet nie pomyślałem o innej . Mam niezły status i wygląd .Niektóre Panie wręcz są nachalne.Ale mam czego potrzebuje i naprawde niczego nie szukam.A przeszłość damsko-meską mam bogatą. Załamana jest poprostu i dziewica i dzidzia jeszcze.Soryy załamana