Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana_zasmucona

Czy faceci zawsze tacy są? niech ktoś mi powie co ja teraz mam zrobić

Polecane posty

nie wiem kiedy po raz pierwszy jak to nazwałaś "dam sobie wylizać" cokolwiek, bo nie chodzi mi o granice wiekową jakąś, tylko chce czuć, że robie to z kimś kogo kocham i kto mnie nie zostawi w trudnych chwilach i na kogo moge liczyć a nie wyłącznie dla rozładowania popędu

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona ;-) no nie chcrzan.Aby dac sobie wylizac cipcie,zrobic palcoweczke,miec wypieszczone ciało nie trzeba od razu kogos na całe zycie pokochac. Przyznaj sie wreszcie,ze to co piszesz to po prostu naigrywanie sie np.ze mnie,ze ja niby taka stara wierze (i ne wierze)w to co piszesz.

uważam żedziewczyna która uprawia seks analny, miłość francuską czy daje sobie lizać i całować w piersi czy cipke , a czeka z klasycznym stotosunkiem tylko po to żeby mieć błone i uchodzić za dziewice to jest poprostu nieszanująca się, ja chce być dziewica w pełnym tego słowa znaczeniu właśnie dla tego faceta który uszanuje np to, że nie jestem gotowa i naprawde będzie w stanie jakiś czas poczekać

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona sama uwazam anal za cos głupiego,ale oral jest boski.A co do zakąłmania niektorych dziewczat tyo masz racje.NIektore wszysko zrobia ale nie dadza sobie naruszyc blony...a szacunek i seks nie ma co meiszac. Koncze dyspute z Toba,bo i tak nie wierze Ci,ze nie widziałąs faceta nago i nei uprawiałas nigdy petingu.

Tak czytam to i mnie troche boli to doświadczenie dzisiejszych kobiet.Do przyjęcia jaest jak uprawiali seks z partnerem jeden czy 2 ale 20 bo ma 30 lat to dla mnie jakieś nie do przyjęcia Może dlatego że mam 26 lat i jestem prawiczkim i nie potrafie tego zrobić bez uczucia. Waszym zdaniem to pewnie jakiś frajer jestem. A do autorki to mnie troche dziwi że pokochałaś faceta o takiej różnicy wieku czym on ci zaimponował.??

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona nei rozumiem Twojego podejscia,bo po prostu miałam i mam temperament i nie wyobrazam sobie zycia bez pieszczot.No ale kazdy jest inny.

Gość nmbchjwbed
Pablo3101 za przeproszeniem.Tak,dla mnei ,kobiety 43 letneij jestes frajer :-) Majac 26 lat i byc prawiczkiem to hmm :-) cos niespotykanego.Nie pisz tylko,ze nie uprawiałes petingu z zadna dziewczyna.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona jezli to wszystko co napisałas w tym temacie jest prawda to niestety psycholog i seksuolog zarobia na Tobie fortune.

dojrzałością, zupełnie innym podejściem do życia niż moi rówieśnicy, ktrzy teraz tak popierają seks bez uczuć, myślałam, że jak jest starszy to już się wyszalał, uspokoił, a tu nagle się dowiedziałam, że miał tyle partnerek, że ich nie pamięta i zaczęłam się zastanawiać czy to ma sens

A co mam poradzić jak nie miałem okazji poza jedną z moją byłą dziewczyną ale nie miałem wtedy gumek.I to że nie potrafie tak bez uczucia.Niewiem może ja się nabrałem na tę gadkę że to tylko facetom chodzi o szeks a dziewczynom chodzi tylko o uczucie a seks jest na końcu ukoronowaniem miłośći.Ja nie potrafiłem dobierąć się do laski żeby nie pomyślałąże chodzi mi tylko o jedno żeby jej nie spłoszyć czy to moja wina że jestem troche nieśmiały.

Gość 40latek
Herezje

Gość nmbchjwbed
PABLO3101 :-)nastepny bajerant.A jak nie to po prostu nie miałes brania i tyle. A w ogole nie mylcie drodzy moi miłosci i seksu.:-)

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona OK.moze masz takie i takie podejcie do sesku,ale wytłumacz mi dlaczego nei chcesz w ogole pieszczot Twojego ciała,nie chcesz piescic ciała Twojego faceta(jezli to prawda co napisałas)?

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona no to jak jest z Twoim zwiazkiem z tym startszym facetem,kochasz Go,On Ciebie kocha?

bo nie chce potem żałować, że rozpoczęłam współżycie z kimś nieodpowiedznim, chce mieć pewność, że to jest ta właściwa osoba którą kocham, szanuje i akceptuje a ona w taki sam sposób myśli o mnie

PABLO3101 nastepny bajerant.A jak nie to po prostu nie miałes brania i tyle. A w ogole nie mylcie drodzy moi miłosci i seksu. Brania to ty słysze nie miałeś.Nie? Jesteś palant po prostu .26 lat i nic? Jak ty wygladasz? Chyba beeeee

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona juz Jakas osoba napisała tutaj,ze nigdy nie wiemy czy dana osoba z ktora sie zadamy jest ta odpowiednia.

Ja ostatno pisałem z taką jedną kebietą która mi się podoba i jak doszło do tego tematu to ona powiedziała że woli doświadczonych facetów a jak zapytałem czy nie mogli byśmy się uczyć to powiedziała że nie bo to facet ma uczyć i dawać przyjemność od razu kobiecie. Jak dla mnie to troche egoistyczne podejscie a co z tą miłością o której tak do tej pory było głośno.Co z uczuciami??Ale najbardziej mnie zasmuciło jak zapytałem czy była by w stanie zrobić to bez uczuć i powiedziała że kiedyś myślała że nie ale teraz wie że to jest możliwe A ma dopiero 23 lata.Dlaczego seks jest teraz wyznacznikiem zyciowym a nie uczucia.

ja go kocham i na początku już byłam zdecydowana na to by stracić dziewictwo właśnie z nim, wiec zaptałam go o przeszłość seksualną bo chciałam się dowiedzieć czy nie jest na nic chory i mnie nie zarazi, a jeśli sam nie wie to niech najpierw sie przebada, i jak się dowiedziałam, że on miał aż tyle tych partnerek to mnie zupełnie zaszokowało, bo nie moge pojąć, że on mówiący iż nigdy nie zdradził i nie zdradzi swojej partnerki miał ich aż tyle, wiec może kłamie, a jeśli kłamie to jak mam mu sie oddać?

Gość nmbchjwbed
PABLO3101 miłosc to wytwor poetow.Kochac mozna,ale seks bez uczuc tez moze byc piekny.

Gość nmbchjwbed
zalamana_zasmucona jakby przeszkadzało Ci,ze Twoj facet miał tyle partnerek to od razu bys z nim zerwała i tyle.

Do czteryzero to co do wyglądu http://photos.nasza-klasa.pl/9414893/27/main /4434858694.jpeg moze masz racje ale co mam poradzić ze nie miałem brania strzelić se włep.Wymysł poetów ta cała milość to czemu tyle gadanie ze strony dziewczyn o niej?? Dzisiejsz dziewczyny poszły strasznie do przodu z tym wszystkim!!!!!!!!!!

Gość nmbchjwbed
PABLO3101 :-) a kochasz sowja roczke,bo jak nei ,to nei jedz na recznym przez całe zycie ;-)

bo niektóre dzisiejsze dziewczyny to same nie wiedzą czego chcą, uprawiają seks z kim popadnie i potem płaczą, że ktoś je wykożystał czy zranił ich uczucia, albo ubierają się wyzywająco a potem narzekają, że faceci widzą w nich jedynie ciało, a jak jest jakaś dziewica która wierzy w miłość to od razu się znajduje jakiś wulkan seksu z tekstem, że dziewice i prawiczki to banda frajerów