Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdfhsfd

pytanie do osób, które chodziły/chodzą do dobrych LO

Polecane posty

Gość hdfhsfd

jaka tam panuje atmosfera? czy chodza tam same kujony i nudne osoby? czy jest naprawde bardzo duzo nauki?

Gość ja chodzę do jednego z lepszyc
w Krakowie i powiem Ci, że nauki jest rzeczywiście dużo, ale da się żyć. A co do atmosfery, to jest dobra. Ja jestem teraz w II klasie i już dawno zdążyłam polubić moją klasę i szkołę. Kujony się zdarzają, ale bez przesady.

Gość hdfhsfd
a do którego chodzisz?? bo ja sie zastanawiam nad VII, VIII lub wersja mniej kujońska XX

Ja chodzę do VIII. Naprawdę polecam, ale tylko wtedy jeśli lubisz się uczyć i liczyć :) Jeśli nie sprawia Ci to zbyt dużej przyjemności, to lepiej wybierz inne. Bo niby byś zakuła, jak to się mówi, ale cała sztuka polega na tym, żeby zrozumieć. U mnie jest dużo fizyki, więc sama rozumiesz.. :)

Ja chodziłam do jednego z lepszych w Wawie i powiem, że atmosfera zalezy od ludzi, ale raczej normalni byli... :D

Gość hdfhsfd
czy lubie sie uczyć? różnie to u mnie bywa. raczej jestem leniem, który interesuje sie swiatem...i przedmiotów ścisłych nie lubie:P

Gość agawa_
Ja chodze do dobrego liceum w Gdyni i atmosfera jest zajebista.. Owszem troch nauki jest ale za to ludzie zajebiści :)

Jak jesteś leniem, to raczej nie będę Cię do niego przekonywać, bo może Ci się nie spodobać. Może zastanów się nad VII. Z tego co wiem jest tam luźniej i profile też całkiem znośne ;)

Gość hdfhsfd
Własnie zastanawiam sie nad VII, bo słyszałam o istniejacym tam profilu dziennikarskim, a z zamiłowania i z umiejętności jestem humanistkom;) teraz w gim oceny mam znośne ( nie zebym sie chwaliła, ale jedna z najlepszych sredni w klasie:D), ale jak bedzie w lo, gdzie poziom jest wyzszy, to nie wiem. boje sie własnie tego nawału pracy i sztywnej atmosfery

Gość zolza od czasu do czasu
humanistka pisze ze jest "humanistkom" :D

Gość szwagier kolaska
a ja do 2 jki k-ów :P

Gość damn.
zolza od czasu do czasu aaa tam :D się czepiasz :D:P:P