Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole na pomaranczowo

czy takie piersi moga sie w ogole komus podobac???

Polecane posty

http://www.killsometime.com/Pictures/images/1446.jpg ja niestety takie posiadam. pewnie dziewczyny beda pisa ze tylko duze piersi sa kobiect itp ja niestety nic nie moge poradzic ze nautra mi dala taki rozmiar. i nie ukrywam ze trudno mi sie z tym pogodzic:(

Gość powiem ci calkiem szczerze
cycki jak cycki, dziewczyna na zdjeciu ma piekne ciałko, umiesnione, opalone, i to czy bedzie miala A czy E tego nie zmieni :) lizy się całokształt a nie wycinek ciała

w sumie to mam podobna figure ale cycki mi sie nie rozwinely:O

Gość ssdsdsd
dziewczyna jest bardzo ladna , ja zawsze przede wszystkim patrze na twarz , biust jest dla mnie malo wazny

Gość bblank1
Mi się tam nie podobają takie małe biusty. Jakbym zaczął porządnie klatkę piersiową ćwiczyć to bym miał większy od ciebie:p Ale tak serio to zdecydowanie za mały biust pomimo tego że nie jest on czynnikiem decydującym przy wyborze partnerki u mnie to brakowało by mi czegoś;]

Gość no no ciałko masz super
:) i opalenizna fajniuchna:D mam takie ciałko jak Ty:) tylko, że piersi rozmiar C:) i szczerze współczuję, bo TY nie masz małych peirsi bo ich wcale nie masz i też bym ubolewała:(

Gość afolf hitler
co ty za kaszaloty pokazujesz afolf? jakie kaszaloty ?. Chodzi o biust , a nie o twarz .

Gość do wole na pomaranczowo
nie powiem Ci czy Twoje cycki mogą sie komus podobac bo nie wzielas ich do zdjecia ale opalenizna super ;)

Gość baaaardzo fajowe
afolf, tylko że to nie biust, to jakaś przerośnięta mleczarnia

dzieki wielkie, jeszcze bardziej sie zdolowalam:O czyli wszyscy patrza tylko na wielkosc biustu:( to jestem pregrana na starcie:O

Gość ssdsdsd
lubie Angel Dark , ale Ty Adolf musiales sie strasznie wyslilic zeby znalezc w necie jej zdjecie bez penisa w ustach :D

Gość afolf hitler

Gość no no ciałko masz super
oj kobietko! nie pzresadzaj! mogłabys miec 30kg wiecej i co? wolałabys? lepiej takie ciałko i deska niz nadwaga i cycki A:D

Gość afolf hitler
oj kobietko! nie pzresadzaj! mogłabys miec 30kg wiecej i co? wolałabys? lepiej takie ciałko i deska niz nadwaga i cycki A wlasnie . Zresztą nie mozna miec wszystkiego .

do facetow: zdecydowalibyscie sie byc z dziewczyna ktora ma takie piersi? nie przeszkadzalyby wam podczas seksu? boje sie ze facet moze nie byc w pelni zadowolony z seksu prez moje cycki, ze bedzie mu czegos brakowalo:O:(

ale zecydowana wiekszosc kobiet ma wieksze piersi. nie wiem czy w ogole mozna miec mniejsze:P

Gość ssdsdsd
Jednym mezczyznom bedzie sie podobala ta kobieta z pierwszego postu a innym te z ostatniego wklejone przez Adolfa i nazywanie obrazliwie tych kobiet deskami lub mleczarniami ( w zaleznosci od rozmiary ) uwazam za chamskie . Nie ma uniwersalnego rozmiaru i dobrze bo kazdy rozmiar znajdzie swojego amatora, z punktu widzenia kobiety jesli chodzi o wygode pozadane sa chyba male piersi wiec chca miec duze zeby podobac sie mezczyznom czy dla swojego wlsanego samopoczucia (podyktowanego chcecia podobania sie mezczyznom :P) ? - a moze sie myle

Gość afolf hitler
ja mam chyba mniejsze