Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siup pod pantofel

jak zdominowac faceta by siedzial nam pod pantoflem ?

Polecane posty

Gość siup pod pantofel

Jestem ladna i pociagajaca ale niestety nie wiem co zrobic by wlozyc faceta pod pantofel by robil to co ja chce :-p Wiem ze to moze dziecinne ale tak maja moje kolezanki a ja jakos nie i nie chce byc gorsza :-p Co mi radzicie ?

przetrzymać frajera na smyczy. Czyli możesz mieć pewność, że na polu prostytucji małżeńskiej odniesiesz znaczne sukcesy, możesz frajera trzymać na smyczy seksu i przy pomocy dupki osiągnąć każdy cel, nową kiece, czy najbardziej bzdurne życzenie. Strategia bardzo polecana przez kościół katolicki, który ma w tym swój szatański plan. Mimo pozornej doskonałości, ma to postępowanie dwa zasadnicze wady, mogą ci wyrosnąć rogi, jak pisze komiczne, takie jak stąd aż do Kairu, a po kilku latach małżeństwa zamienić się w żebraczkę, żebrzącą o choć trochę uczucia. Wtedy kościół katolicki przychodzi z pomocą i zaleca klepanie zdrowasiek i dawanie poważnych kwot na tacę i radio maryja. Gratulacje i powodzenia.

Gość poslusznypantofelek
ja bardzo chętnie wskoczę pod Pani pantofel i będę siedział pod nim pokornie :)) zapraszam na gg 11995583 :))

Gość Ani ani
Facet pod pantoflem jest bez jaj! Bez charakteru! Ciota taka po prostu! Po co ci taki?

Gość ulalalala
zgadzam sie w ta wyzej odpowiedzia..po roku bedziesz go miała dosyc..a fuj z pantoflarzami:-P

Gość Radzę tobie
przestań opowiadać takie dyrdymały ... Każdy człowiek jest inny6 i ma prawo do własnego życia i przywatności ... i każda kobieta która ma trochę oleju w głowie powinna to uszanować Wierz mi, że faceci ci niby "pantofalarze" są najgorsi, bo spuszczeni z łańcucha nie maja hamulców ... są jak psy spuuszczone ze smyczy ... Chcesz takiego mieć faceta ? Chyba nie , bo ja dziękuję za takiego! Nie jestem matką mojego faceta, ale dziewczyną On ma do mnie zaufanie ja do niego, bez tego trudno żyć TYo nie znaczy, że on czy ja chodzimy na imprezy sami ... ale spotykam się od czasu do czasu z koleżankami on ze swoimi kolegami na piwku i jest ok. NIE TA DROGA DZIEWCZYNO KTÓRĄ CHCESZ IŚĆ TO DROGA DO NIKĄD, pozdrawiam i życzę szczęścia

Gość kurka szanel
pod pantofel? to Ty szukasz mężczyzny czy żałosnej pierdoły?

hmmm autorko znajdź sobie faceta wagę i spraw aby się rozkochał się w Tobie - bedziesz miec pantoflarza:)

[zgłoś do usunięcia] Dżizes Krajst Wziąć patelnie i mocno, ale to na prawde potężnie pierrdolnąć sie w ten pusty, barani łeb Popłakałam się ze śmiechu ;-)

Prawdziwego faceta nie da sie sprowadzic pod pantofel :D a jesli ci sie to uda to wiedz ze to nie facet :D

trzeba być Dominą, mieć ten dar Boży, założyć studio dominacji i trzepać kasiorę od niewolników. Bardzo dobrymi kandytatami na niewolników są dyrektorzy, menedżerowie, forsiaci i bardzo chcą się zrelaksować po trudnym dniu pełnym rozkazywania

Gość Adulec
zawsze w zwiazku ktos dominuje, i to jest kwestia charkteru osoby silnijesz przejmuja inicjatywe, naturalne nie wyobrazam sobie celowo manipulowac mezczyzna, bedziesz go szanowac ??? jestes bardzo zakompleksioną istotką, bo juz nie istota

kosmicznie siedziałem- ale z własnej woli, za mocno mi zależało na niej:P ale człowiek uczy sie na błędach:P

może i tak jest,że ktoś dominuje, Ja myślę, że w pewnych dziedzinach ja dominuje, ale w innych żona, np w kuchni

Gość Dzentelmen123

Rozpędz sie nie dogodzona księżniczko i pierdolnij biołym łbem o ścianę, może wtedy pod wpływem pędy mózg z dupy wróci ci do głowy.