Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimonajest

Ktos kto pozwala sie zabić

Polecane posty

Gość kimonajest

Moja koleżanka miała spięcie z jakaś tam swoją znajomą. Spięcie polegało na tym , że zaczeły się wyzywać od kretynek, itd. Moja kumpela, żałowała tego, więc zaczeła przepraszać , błagac o wybaczenie, płakała, poprostu żałowała. Tamta nie odezwała sie do niej wogóle, a jak już cos to ubliżając jej od idiotów i debili i żeby dała jej spokój. Wiec dała jej spokój ale nadal żałowała.... Doszło do tego że chciała się zabić. Poprostu zwaliło się jej wszystko w jednym czasie. Pocieszalam ją jak mogłam ale najlepsze jest to , że nawet zadzwoniłam do tej 'znajomej' i powiedziałam jak jest sytuacja...żeby cos pomogła...odezwała się dobrym słowem, cokolwiek. Odpowiedziała mi ,że jej wszystko jedno, że gówno ja to obchodzi. nie wiem co mam mysleć o niej....moja kolezanka nic nie wie o tej rozmowie i nie wiem czy mam jej powiedzieć i co mysleć o takiej osobie . ktora nic nie zrobiła . Prosze powiedzcie mi, patrząc na to z boku

Gość moniaaaaaaa
Powiedz lepiej swojej koleżance o wszystkim :) niech wie , że nic takiego cennego nie straciła . Szkoda mi jej, że tak sie martwi byle kim. Ale powiedzieć musisz, napewno. Szkodazawracać sobie mysli kimś kto cie ma w d.

Gość izusek
Ktos kto na to pozwala to zwykły śmieć nie czlowiek ;)

Gość fajek
kawał kurwiszona a wy sie łamiecie. Olać!!!!!!!! olać.

Gość do- a co studjujesz
nie mów koleżance, zdołuje się przecież mocniej.

Gość pomidorowazogórkemi
O czym tu mówić, niepotrzebnie sie pytasz. Każdy ci powie , że to złe zachowanie i dotyczy raczej ludzi bezmózgich :( Szkoda ze tacy wogóle istnieja na tym swiecie echhhh.

Gość kimonajest
No właśnie mówić czy nie mówić. Kurdeeee jakie to trudne wszystko. Z jednej strony powinna zanc prawde, żeby juz nie robiła sobie nadziei na tą 'znajomość' a z drugiej, szkoda mi jej.

Gość do- a co studjujesz
Jeśli masz pewność, że niczego nie zrobi sobie i możesz też przy niej być by wspierać, to powiedz. Nie wiedziałam, że nadal robi sobie nadzieje..

Gość dokładnie
powiedz jej, niech wie!

Gość dokładnie
a odpowiedz na pytanie kim jest taka osoba, to chyba juz wiesz. Tak czy inaczej nie warta jest by o niej choc przez chwile mysleć ;]