Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuczuła nieczujaca

całkiem poważne pytanie do pań

Polecane posty

Gość nuczuła nieczujaca

Od razu powiem, ze jestem nie doświadczona w sprawach łóżkowych, mój facet też nie za bardzo. Mam za to konkretne pytania. Co czujecie drogie panie jak facet w was wejdzie i nie wykonuje żadnych zdecydowanych ruchów? Czujecie jakąś dużą przyjemność? U mnie jest te, ze jak wchodzi to ok, jak są zdecydowane ruchy to ok. Natomiast są takie sytuacje, że często on wejdzie i wykonuje chyba jakieś mikroruchy, które jego doprowadzaja do orgazmu, a ja tego w ogóle nie czuję. Zero przyjemności, nawet za bardzo nie czuje ze w środku jest. Myślałam, że może on jest za mały albo ja za duża, ale on reaguje jakby wszystko było w porządku, tylko ze mna jest jakiś problem......

Gość zoola79
ja tez tak mam

Gość 222
kant dupy ma rację :P a może pen twojego faceta jest jakis nie za duży ;) albo nie naciska na to co trzeba...

Gość ja mam tak samo jak ty autorko
:o

Gość nuczuła nieczujaca
nie jest leniwy, ale jak napisałam nie za bardzo doświadczony wiec jak się bardziej ruszy to 3 pchnięcia i po wszystkim.

Gość 222
w pewnym sensie ma racje - jak nie będzie mocno walił, to się nie znieczuli :classic_cool: :D a mini-ruchami tez mozna dojsc, nawet ręcznie, co ku swemu zdziwieniu ostatnio... :classic_cool:

Gość Ona72
Tez tak mam i wkurz mnie to a mam juz niezły staz małżeński.Jasna cholera, taki lekki sex nie wchodzi u mnie w rachube.Rozumię!!!

Gość nuczuła nieczujaca
A moze wystrzeli, tylko nie w na zewnątrz?

Gość nuczuła nieczujaca
ja myślałam ze to tylko ze mną coś nie tak, że chyba receptorów pozbawiona jestem.

Gość nuczuła nieczujaca
a moze ktos poleci jakies pozycje dla niedoświadczonych?

myślę ze nie urażając nikogo jak to się wyraziłaś te jego \"ruchy\" to zdecydowanie objaw jego braku doświadczenia a to że przy zdecydowanych ruchach szybko dochodzi pewnie związane jest z dużym podnieceniem i jak nauczycie się siebie powinno być lepiej musisz mu to w jakiś delikatny sposób wyjaśnić żeby zrozumiał ale się nie uraził i na pewno się poprawi bo pewnie zależy mu na twoim zadowoleniu tak samo jak na swoim a może nawet bardziej

Gość ja mam tak samo jak ty autorko
najlepiej jest od tylu, albo normalnie tylko musisz miec nogi przyciagniete do brzucha wtedy jest szansa ze bedziec czula go troche lepiej;)

Gość Ona72
Tak własnie tez proponuję od tyłu, a jeszcze taki spontan na stojąco to wtedy jest ok

Gość 222
z tą nasadą to jeszcze przede mną, Kant.... póki co nie mam na to cierpliwosci :classic_cool: