Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzigi

z ciemnego blondu na jasny blond

Polecane posty

Gość dzigi

mam pytanko ;) mam naturalny kolor włosow ciemny blond...znudził mi sie juz;( chciałabym cos innego zrobic z nimi...i sie zastanawiam czy by pasował mi jasny blond.. mam zielone oczy,nosze okulary lekko brazowa cere...xD mam jeszcze jedno pytanko:Czy gdybym zafarbowala to bym miala bardzo zniszczone włosy? troche je zaniedbalam...bo juz sa troche zniszczone od prostowania;/

Gość najlepiej pójdź do dobrego
fryzjera i on ci doradzi. Pewnie zaproponuje balejaż póki co. Poza tym będzie wiedział jaki odcień blondu najbardziej pasuje do twojej cery i będzie wiedział jaką odżywkę zastosować aby włosy wyglądały dobrze. Lepiej sama nie eksperymentuj tylko zdaj się na fachowca. Ja od lat farbuję włosy na jasny blond bo nieco posiwiały :) ale nie mam zniszczonych. W odpowiednich rękach i przy dobrej farbie można długo cieszyć się ładnymi włosami

Gość dzigi
od miesiaca uzywam roznych odzywek.. jest niewielka poprawa..;D

Gość no nie wiem....
kup jakies profesjonalne na allegro- ja mam szampon,oidzywka i maska z L'oreal professional jakies tam Repair ,naparwde warto.

Gość dzigi
dobra jest?widac dobry efekt po jej uzywaniu?

Gość dzigi
no to musze zakupic ;)moze mi pomoże.. a czy nafta kosmetyczna jest dobra??

Gość gyyiiii55
mam pytanie, moje wlosy trudno sie rozjasniaja ale sa coraz jasniejsze, farbuje co pare tygodni, juz sa prawie takie jak chce, ale czy one calkiem straca te rudosc ? nie chce mi sie robic tej 12 procentowej wody tylko uparlam sie ze farbami stopniowo dojde do celu

Gość dolores24
Witam Serdecznie! A ja rozjaśniałam z czarnego na blond u fryzjera wodą 12% i wyszły po 1 godz. pomarańczowo zielone... masakra, byłam przygotowana na taką sytuację więc zakupiłam wcześniej Palette N6 średni blond, wyszedł bardzo ładny złocisty kolor ale po 2 tyg. chciałam ten kolor poprawić tym razem na ciemny blond N7 palette, wyszedł bardzo ciemny, chcę z powrotem je rozjaśnic do złocistego blondu... Czy jest jakaś farba rozjaśniająca z wcześniej farbowanych na ciemny blond, włosów... Czy jednak oddać się w ręce fryzjera ? A może jest jakiś " domowy " sposób? Bardzo proszę o radę...