Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clover87

depilator

Polecane posty

Gość clover87

Dziewczyny mam pytanie! jak depilujecie się depilatorem to depilujecie zupełnie wszędzie? no wiecie o co chodzi....i jak to robicie?? no i jaki jest ból??

Gość olacork
Moja przygoda z depilatorem skonczyla sie po paru uzyciach. Bol jest nie do zniesienia jak dla mnie i to tylko na nogach! Pod pacha tylko pare wloskow wyrwalam i krew sie pojawila. Moze jestem zbyt wrazliwa na bol ale to jest cos okropnego. W okolicach intymnych bym nawet nie probowala.

Ja sobie chwalę depilator i nie mogłabym się już bez niego obejść.Depiluję się już przeszło 2 lata.Ale to prawda, że ból jest na początku okropny.Po kilkunastu użyciach juz coraz mniejszy i teraz praktycznie nie boli.Polecam.

ja od 2tyg uzywam depiltora, bol byl duzy bo mialam wloski za dlugie na nogach , teraz depiluje 0,5mm i nie czuje zadnego bólu , w niektórych miejscach trzeba skóre naciagnac ... to jeszcze zalezy jaki masz depilator , ja mam z nasadka masujaca i jest okey. nie probowalam jeszcze w miejscach intymnych i pod pachami odpuszczam sobie . i depiluje sie po kąpieli kiedy mam cialo rozgrzane wtedy bolu nie ma ! :)

Gość clover02
a jesli chodzi o okolice intymne to tez depilujecie calosc?

Gość clover87
komus sie chyba nudzilo