Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violetta 29l

Prosze o pomoc w wyborze

Polecane posty

Gość Violetta 29l
bardzo prosze

kurcze sprawdz sobie w testach fotelików ale powiem ci ze zaden fotelik nie nadaje sie do wozenia w nim dziecka ktro wie ile. teoretycznie nie powinno w nim przebywac wiecej niz 2 godz dziennie. W praktyce moja corka przebywala wiecej bo nie mielismy lezaczka i w nim lezala. ja mam teraz chicco wczesniej mialam baby dreams i nie widze zadnej roznicy. fotelik jak fotelik. patrz zeby za ciezki nie byl bo go z dzieckiem nie uniesiesz.

Gość ja bede miala
no od czasu do casu bede zmuszona jechac 6-7 godzin do polski bo studiuje wiec moze sie zdarzyc ze tyle pojade w nocy, i chialam wybrac cos w maire wygodnego, ale nie stac mnie na foteliki za 600zl ten chicco super wypadla w testach jak za te cene ten 2 nie wiem bo nic o nim nie ma?

to kup chicco nie doczytalam ale to chyba nie ejst ten co mozna go wpinac do autofix? bo jesli tak to jest tak strasznie ciezki. Nie moglam tego uniesc w sklepie.

Gość chico wazy 3kg
czy to duzo

sptrawdzilam na allegro ja mam wlasnie ten chicco syntetis on jest lekki są jeszcze autofix mimo ze napisali ze wazy okolo 3 kg jest wyraźnie cięższy od tego synthetis

Gość czy moglabys
MaMani napisac cos i tym chico, czy jest wygodny, , czy mozna ustawic w nim dziecko w pozycji lezacej, co z tapicerka itd bardzo bym Cie prosila?

ja nie mam do niego wkladki dla niemowlaka bo kupowalam w zestawie z wozkiem i mnie to wkurzylo bo juz taki kawalek "szmatki" mogli by dac... no ale nie dali wiec musialam sobie poradzic po swojemu i wlozylam wklądke od fotelika corki takiego 0-18. ogolnie jest lekki. Tapicerke mam w czerwonym kolorze z dodatkiem a moze przewaga czarnego wiec nie brudzi. pasy sie latwo zapina. Jedyne co mnie do szalenstwa doprowadza to budka. Jest wpinana na takich kolkach i wiecznie odpada. Tak mnie wkurza ze jejuuuu. w tym baby dreams mialam budke na stale i to bylo super. dziecko jest na wpól leząco w tym foteliku. Ja go glównie uzywam do wpiecia na stelaz wozka. wyjmuje z auta i wpinam na wozek wiec jak dla mnie super sprawa.

Gość czy moglabys
aha a jest wygodny???? pisza ze mozna polozyc w nim dziecko w pozycji lezacej czyli to nie prawda? juz sama nie wiem co robic a moze wybrac ten drugi?

Gość czy moglabys
no i jeszcze do ile dziecko sie w nim miesci, jest w maire duzy, czy raczej maly chcialam go dzis obejzec w sklepie na zywo ale nie mieli?

nie da sie! chyba ze dziecko do gory nogami bedzie. w polleżącej. w lezącej to tylko w gondolkach ale gondolki są niebezpiecznme i na ktorkie jazdy ok a na dlugie nie nie nie. pokaze ci zaraz fotke jak mój nowonarodzony syn wygladal w tym foteliku czekaj

Gość czy moglabys
dziekuje bo mam juz metlik bo skoro sie nie da to moze lepeij wybrac te tanszy http://allegro.pl/item534832730_taniewozki_n et_delti_deltim_grillo_0_13kg_promocja.html chcialam wybrac ten chico ze wzgledu na to ze pisze ze mozna tak go ustawic ze jest w pozycji lezacej, ale skoro nie mozna to moze lepiej wybrac te tanszy, MaMani co sadzisz?

tak sie biedak zapadal. zgiety w pol. ta wkladka troche pomaga ale mimo wszystko żałośnie :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b32393da9973dec4.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/54d963ac847adae5.html moja córka przestala jezdzic jak miala chyba z 7 miesiecy. kupilam 0-18 i jezdzi w nim do dzis. ale pewnie ze 2-3 miesiace mogla jeszcze w takim 0-13 pojezdzic tylko akurat nam sie popsul i juz nie chcialam inwestowac a taki (ona miala baby dreams)

Gość odradzam chicco
miałam ten fotelik i sprzedałam tak szybko jak sie dało, jest bardzo CIASNY!!! Moje dziecko nie mialo szans żeby sie wygodnie w nim połozyc, nie sprawdził sie w ogóle - odradzam!!!!! Za to ten drugi miała moja kuzynka i bardzo sie sprawdził, wygodniejszy i szerszy, dobry materiał. Wybrałabym ten drugi.

ja bym osobiscie wybrala tanszy. gdyby nie to ze chcialam koniecznie zeby sie wpinal na wozek to bym kupila... a wląsciwie to kupilam taki ale potem kupilam ten 3 funkcyjny chicco wozek i ten odsprzedalam kolezance http://www.allegro.pl/item532339711_4b_4baby_colby_fotelik_0_13kg_7kolorow_kurier.html wiem ze zaraz ktos wypali o testach bezpieczenstwa itd... no nie wiem. nie chce ci źle radzic. Szczególnie ze ma ci sluzyc na dlugie podroze.

Gość odradzam chicco
aha i absolutnie nie ma szans żeby w chicco położyć dziecko w pozycji lezącej. Dziecko lezy tam zgięte jak łyżeczka, masakra.

aa i jeszcez jak mam porownac ten tani z tym chicco to ten tani bardziej lezący jest. mniej zaokrąglony. widzialam jak synek kolezanki w nim leży. nie taki poskrecany jak moje biedactwo.

Gość odradzam chicco
ten colby to tez wyglada jakby dziecko lezało tam pogiete

Gość chico napewno nie

Gość odradzam chicco
moim zdaniem ten drugi jest jak najbardziej ok, juz pisałam ze u mojej kuzynki sie sprawdził i byla zadowolona, żałowałam ze nie zdecydowałam sie go kupic jak mogłam, wybrałam wtedy chicco i gorzko pożałowałam

Gość brtbrynhtumtrbtyhnfbfb
A zobacz te: Fajny, wygląda na dość płaski i co super to z bazą: http://allegro.pl/item528575067_fotelik_samochodowy_neo_z_baza_espiro_baby_design.html Ferrari też wygląda na wygodny: http://allegro.pl/item533468730_fotelik_nosidlo_ferrari_oryginalne_do_13kg_nowe.html Ten, tani, koleżanki chwaliły ale chyba nie na podróże: http://allegro.pl/item534712645_fotelik_baby_design_dumbo_okrycie_nowosc_2008.html A jeśli miałabym wybrać w tych dwóch przez ciebie wybranych wybrałabym ten drugi. A może kup taki co pasuje Ci do wózka. Jaki masz lub planujesz kupić?

napewno nie dumbo. mialam dla corki i niczym sie od chicco nie roznil procz lepszego daszka. dziecko tez w nim pogiete lezy. na koniec sie popsul i skonczyloby sie źle

Gość Violetta 29l
chyba kupie tego grillo za 140 zl mam nadzieje ze bede zadowolona, musze kupic 2 bo spodziewam sielada moment blizniakow, ma nadzieje ze to bedzie dobry wybor, dziekuje wam z calego serca za pomoc!