Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariollla17

wkurza mnie zachowanie matki

Polecane posty

Gość mariollla17

mam 17 lat i mam chłopaka .Moja matka wciąz się mnie wypytuje czy mam okres,czy jestem dziewicą itd a co ją to obchodzi? to moja sprawa do cholery a jak kiedyś usłyszała ze idę do gina to powiedziała ze chce isc ze mną na badanie:O wkurwia mnie to, nie mam obowiązku zwierzać się jej z takich spraw.....

Gość freunia
mariollla17 ale jak wpadniesz to do matki z płączem pobiegniesz i bedziesz chciała od niej pomocy

Gość wiasska
w sumie co to ją obchodzi? to twoja sprawa co ty robisz,ale co jak np. wpadniesz?

Gość haslodostepu
podejrzewam ze skoro nie rozumiesz zachowania matki to jestes glupia i rzzeczywiscie trzeba cie pilnowac:) ale jak wpadniesz kto ci pomoze jak nie matka?

Gość mariollla17
czy ja się ją wypytuję o to czy ją tata zadowala? nie... Rozumiem ze sie martwi o mmnie itd ale czy nie jest trochę za pózno na rozmowy o seksie? kiedyś jak chciałam z nią porozmawiać powiedziałą ze jestem za głupia i za młoda na seks(miałam 14 lat) a teraz się nagle baardzo interesuje.

Gość fghfh
no własnie... jak wpadniesz to kto Ci pomoze jak nie matka... na nia zawsze mozesz liczyc wiec nie boj sie i jak znow zada ci durne pytanie to smiało mow: "a co cie to obchodzi!!"

Gość widac jestes/.
malym kurwiszonem i sie biedaczka martwi :o

Gość igła I
ale wstrętny bachor z Ciebie! nie ma nic złego w tym ,że matka się interesuje widocznie uznała ,że czas o tych sprawach z Tobą porozmawiać , daj jej szansę a nie zachowuj się jak wszechwiedząca .

Gość ja nie uważam
a ja kocham swoją mamę i nie mam zamiaru niszczyć tego co takie piękne w naszej rodzinie, mogę z mamą rozmawiać bo chcę rozmawiać , i nigdy nie mam zamiaru traktować jej uwag jako wtrącania się w moje sprawy, byłoby mi przykro gdyby mama nie pytała się o nic i nie obchodziłyby jej moje sprawy i przeżycia.

masz zaledwie 17 lat i pewnie mieszkasz z rodzicami,nie dziw się że matka wypytuje bo w razie problemów do niej przyjdziesz po pomoc...rozumiem że czujesz się dorosła ale w tym wieku-niestety-jesteś jeszcze zależna od rodziców

Gość osoba_trzecia
Matka płaci i wymaga - to jej prawo - jak będziesz się sama utrzymywała, to nie będziesz musiała się z niczego matce tłumaczyć