Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrabia rdakóla

Najbardziej znane horrory świata

Polecane posty

Gość tratfa
"Dom w Amitywille " Horror robiony conajmniej 3 razy w Holywood na podstwaie prawdziwej historii która wydarzyła się w 1974 r syn zabił 6 członków swojej rodziny gdy spali później dom za niską cenę kupiła rodzina z dziećmi doświadczyli w tym domu straszliwych rzeczy na pewno w filmie trochę wyolbrzymili ale rodzina koszmar przeżyła naprawdę, uciekli z domu w nocy i nigdy tam nie wrócili powstało mnóstwo książek i szczegółowa historia domu turyści do tej pory stoją przed tym domem i oglądają

Gość eye of the dark
Oko z J. albą Wzgórza maja oczy

Gość eye of the dark
sory, a czy Predator to horror czy film s-f?

Gość szatan z piekieł
miasto smierći mord w kawałkach oko red eye świąteczne zło gdy zapada zmrok masakra w wozie kempingowym lalkarz the road smierć sie smieje mów mi dave fronteries-[mega premiera dla widzów o mocnych nerwach] pora mroku lęk 2009 wizje nocna zmiana czarna owca mroczne godziny dusze 2012 dooms zejscie mordercza zaraza blood rayne nienarodzony zarżnięci żywcem dreszcze i znam dużo innych mam setki horrorów ale niechce mi sie juz wymieniac

Gość pupa77
Ja też nam setki, ale temat brzmi najbardziej znany. Ja dodam "W paszczy szaleństwa" Carpentera.

Gość mysia łapka
przerwane połączenie egzorcyzmy.... brrrrr to (albo coś) misery 1408 a jaki tytuł miał ten długi film na książce Kinga? Ten, gdzie była zawierucha, i do odciętego od swiata miasteczka przybył gość z laską wilka i zabijał ze słowami: dajcie mi to, czego chcę , a odejdę

Gość pupa77
Sztorm stulecia

Gość mysia łapka
a Hostel był super;)

Gość pupa77
Ja dzisiaj oglądam po raz n-ty 28 dni później...

Gość mysia łapka
No, właśnie, "sztorm stulecia"! a Misery było super, ale książka, film mi się nie spodobał.

martwe zło trylogia, zwłaszcza armia ciemności !!! :P armia boga to horror? ;] critters? ;P Halloween !!! 28 dni później braindead ;] opowieści z krypty seria puppet master blob :P wstrząsy ;] No i podstawa, jak już padło, to dla mnie Kruger ;P

Gość tadeusz wajche przełóż
Martwica Mózgu - może nie jest straszny ale zajebiście obrzydliwy i śmieszny

Gość mysia łapka
a jakie były wasze przemyślenia po Emily Rose?

Gość mackozbogdanca
Witam mam prośbe.Zna ktoś może tytuł horroru. Jechał samochodem brat i siostra i ktoś ich dziwnym samochodem gonił

Gość horrorek1203948576
Anabel,lalaeczka chucky,mama,obecność,piła,straszny fim ps. Straszny fim komedia z postaciami takie jak mama, piła,kosmici,i inni

Gość gość
Najlepszy jaki dotąd oglądałam to Emilii Roses potem Zejście 1 i 2 oraz Obecność