Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agregorian miska

po 4 latach, zerwanych zaręczynach

Polecane posty

Gość agregorian miska

jak to jest, byliśmy razem 4 lata, od 2 zaręczeni, planowalismy ślub, coś się zaczęło psuć, wyprowadziałam się, a on zaraz sypia z nowa laską;/ to przykre, chyba ze faceci tak już maja..

Gość mirakle
logiczne,że jak kogoś poznał to zaczęło sie psuć, życie

Gość eeeeemciaaaaaaa
lepiej teraz niż po ślubie..

Gość agregorian miska
na początku jeszcze jakoś starał się utrzymywać kontakt a teraz zupełnie nic.. i te głupie słowa jesteś dla mnie najważniejsza, nie mozna przekreslic tych lat ktore spedzilismy razem a teraz kurwa co...

Gość agregorian miska
tez mi sie wydaje ze mial kogos jak byl ze mna, bo za szybko jakos jak dla mnie zeby kogos poznal ot tak i zaraz siup do wyra, chociaz kto to wie

Tak czesto bywa, jak sie pokazuje ze sie kogos olewa chodz tak naprawde z calego serca sie chce by sie starali z wszystkich sil, to zazwyczaj sie traci ta osobe. Tylko ze ta druga nie umie czytac w myslach i nie wie czego pragniesz jak jej tego nie powiesz. Kiedys prawie tak stracilam mego bobka ale naszczescie sie zmienilam i mówie mu czego chce Ale to ze szybki jest do innej to Ci przyznam racje, ale w koncu wolny jest.

Gość fruzia fruzia
faceci zawsze maja krotka zalobe po utacie laski, przynajmniej wiekszosc z nich, pozna nowa, przespi sie z nia i juz zycia nabiera innych barw:) niestety to baby analizuja i rozmyslaja nad wzystkim nie pozwalajac temu minac tzn. baby i jacys zapierdziali mescy romantycy:)

Gość spoko maroko
tylko po co te zareczyny obiecanki o slubie,potem cial bambino? facety to wypie***********przyc wszystkich w pizdu;/