Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabluszko

sex po 40

Polecane posty

Gość jabluszko

Całe życie nie mialam ochoty na sex a teraz mam. Mam wspaniałego męża, udane życie, super pracę i w wieku 47 lat chciałabym zobaczyć, jak może być z innym mężczyzną. Czy będę zawiedziona czy zadowolona? Kobitki,czy warto sprobować? Zakładam, że ...żadnych zobowiązań.Czy może będę miała moralne wyrzuty sumienia ?

Gość Kafeteryjna
Moim zdaniem próbuj, seks odmładza, daje poczucie adrenalinki, energii, radości. Wyrzuty sumienia zostaw w domu. Tylko pamiętaj, aby to było dyskretne, bezpieczne i przede wszystkim wybierz dobry obiekt, który będzie Cię pociągał :) Pozdro i powodzenia!

Skoro już zdecydowałaś tak, wybierz partnera, który potem nie będzie Cię nachodził, gdy sie rozstaniecie. Raczej powinien być z daleka do Ciebie, inne miasto itp

Gość jabluszko
jeszcze się nie zdecydowałam, ale coraz częściej myslę o spełnieniu swoich erotycznych marzeń.

no wiesz...czy będziesz żałować czy nie zależy przede wszystkim od tego na jakiego faceta trafisz :) hmmm...skoro Cię kusi myślę że powinnaś spróbować :) posmakować, przekonać się i wyciągnąć wnioski :D życzę rozsądku w swoich decyzjach :)

Gość jabluszko
Levviatan, czy myślisz, że moj mąż jest swięty?

Gość to nie taki wspaniały jest
jak napisałaś A z mężem nie możesz mieć seksu?

Gość magisterM
Mam juz w tym dosiadczenie.Poczatkowo mialem wyrzuty sumienia ale nie zalowalem .Spotykalem sie z mezatka(miala podobny dylemat co Ty), dwa,trzy razy w miesiacu, realizowalismy nasze fantazje.Mielismy chec na sprobowanie orgi ale sie wycofalem w ostatniej chwili.Jeszcze nie bylem gotowy na seks grupowy.

Gość tluste mleko
no a jak ten twoj maz ma byc swiety skoro ty 'cale zycie nie mialas ochoty na seks' swiety by nie wytrzymal

Gość jabluszko
wspanialy, nie znaczy święty. I tylko dlatego z nim jestem, bo czuję się winna, ze nigdy nie miałam ochoty.Mialam tysiące kompleksow. Teraz wiem, że popełniałam wiele błędów. Obecnie jest odwrotnie - on nie ma ochoty i mowi, ze z żoną to kazirodztwo. A ja czuję się wyjątkowo kobieco i mam ochotę na sex,ale bez zobowiązań, za to do zatracenia.

ja mam 44 lata moja żonka 38 ja mogą prawie co dzienni a ona chce raz na miesiąc możemy sie spotykać co ty na to

Ja zdradziłam męża. Z przystojnym superfacetem, żonatym dla bezpieczeństwa. Okazał się marny w łóżku, wyrzuty sumienia zżerały mnie potwornie, strach, że się wyda niemały. Moje zdanie - nie warto. To nie znaczy, że jestem z drewna, nadal podobają mi się inni faceci, nadal flirtuję, ale zadowalam się fantazjami. Przemyśl, rozważ ewentuale zyzki i straty... Powodzenia!

Gość gość
Ja kiedyś szukałam kochanka na mynago, no i znalazłam, wiadomo, szuka się to się znajdzie. Powiem Wam, gra nie warta świeczki, później było mi strasznie z tym źle.

Gość gość
zaczęłam się spotykać z facetem w wieku 40 lat, ja jestem parę lat młodsza, jeszcze nie było seksu. On fatalnie całuje, czy jest szansa, że w łóżku będzie ok?czy raczej dać sobie spokój?