Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motyleek

Wasze najbardziej oblesne wpadki??

Polecane posty

Gość nam też
:o

Hmmm:):) aaa wiec.........moze to nie bylo tyle oblesne co wyszlam po prostu na lesbe....:P:P na wycieczcee bedac jeszcze w gim...mialalam moja zaje....sta Kumpleke:) zawsze wszedzie razem:) spalysmy obok siebie oczywiscie:P Nikt nie podjerzewal....ze wlezaaa nam akurat chlopcy do poku i beda robic fotki jak to my sie niechcacy za raczki trzymamy spiiacc:P:P do konca budy spokoju nie mialysmy:P:P

Gość kaktusikbalsamik
puściłam baaaaaardzo smierdzacego bacura w pracy

hahaha.....Rzecz ludzka moze sie kazdemu zdarzyc..a mimo to,takie to stresujace:P:P

Gość kaktusikbalsamik
nie spodziewałam sie ze mogę takiego cichacza smierdzacego puścić:|

haha.....a nie slyszalas ze wlasnie cichacze sa najgorsze??:):) HAHA tez sie juz o tym nieraz przekonalam:P:P

Gość amandda
a mi się bardzo siku chciało w pracy i poleciałam do wc i lałam i lałam takim siurem a okazało sie że szef stał przy drzwiach i słyszał :-O

Gość amandda
chciałam napisać że sikałam ciurem a nie siurem, sorry nie mam siura ;-)

Haha....Kiedys bylam u kolezanki.....pilysmy rowno:P po piwie:P o LOL.......tez siku mi sie zachciaalo...........aaa ze nawalilam papieru do srodka ze sie o malo wc nie zapchalo myslalam ze szalu dostane.....Mysle ....splukam i bedzie git...aaaa tu spluczka zepsuta:PPP JAZDA wody do miskiiii i lalalam wode az sie spuscilo:P ciezko bylo:P:P:P

Gość złacórka88
najadłam się pierogów ruskich... i strasznie bolał mnie brzuch, a byłam na imprezie, krótko mówiąc dostałam sraczki... W kiblu spędziłam godzinne

ooo ja wiem co mi sie jeeszcze przydarzylo!!!! bedac mala dziewczynka hasalam sobie po laczce.....w pieknych sandalkachi wpadlam w krowi placek;/:(((to bylo straszne..........:P

Te wasze wypociny to porażka :O Może ktoś napisze wreszcie jakąś ciekawą sensację? Już wolę odgrzebać wątek o kupie. Był o wiele śmieszniejszy.

Gość buzk buzki buzki
Myślałaem że chce uścić bąka a zrobiłem kupe w majtki od teraz przezywają mnie żadki gość

Gość grtewqtgdsagasd
W gim schowałam plecak w męskim kiblu, powiedziałam babie, ze go zgubiłam i razem z koleżanką poszłysmy go 'szukac' - czyli chodziłysmy po szkole, robiłysmy sobie jaja itp. Tak sie świetnie bawiła, że zaczełam udawac na srodku korytarza babke z reklamy jakiegos tam szampnu (jest pod prysznicem, ma miane na łbie i strasznie ją to podnieca). Odwracam sie, a tam babka z klasą patrzą co sie dzieje:O albo bedac mała dziewczynka szczekałam za samochodami:D moze nie sa oblesne, ale wpadki

ale zesrać się po środku drogi i pędzić do koszar jak szalona to przegięcie i wstyd do końca życia :O

Gość dupajasia666
z moim facetem poszliśmy sie kąpać a rodzice weszli do domu jak pluskaliśmy się wannie dodam że wine mieli nie ciekawą jak zobaczyli nas w wannie razem

Gość zajebicha
"albo bedac mała dziewczynka szczekałam za samochodami" :D:D a po cholerę?

hahaha....no wlasnie po co szczekacc?? mozna przeciez ludzi napadac na ulicy i zaaa tylek chwycic.....:P Oj juz dwa razy mi sie tak zdarzylo:P myslalam ze dziadowi w leb dam:P:P:

myśmy przymierzali starą sztuczną szczękę znalezioną w śmietniku do tej pory nie wiem po co ?:O

Gość janmatejko
strasznie chciało mi się sikać pksie i nalałem do butelki

Gość zrelaksowana888888
a tam moj facet ciagle przy mnie pierdzi i sie glupio cieszy