Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulk_a

fałszywa dziewczyna brata mojego faceta

Polecane posty

Gość Ulk_a

witam. mam taki problem ktory spedza mi sen z oczu. jakis czas temu ok....2mies bylam u mojego chlopaka. byli tam nasi znajomi,koleznka przyprowadzila jakas panienke.kazdy do niej zarwal oprócz mojego piotrka (no wkoncu byl ze mna) po kilku dniach wyszlo ze zostala dziewczyna jego brata. ale za kazdym razem kiedy jest ona piotrek wyraznie mnie olewa. rozmawia tylko z nia wpatruje sie jak w obrazek.a ja niewiem juz co robic,kiedy mu powiedzialam ze widac ze mu sie podoba zrobil mi wielka afere jak moge byc zazdrosna o dziewczyne jego brata ale nie moge juz jak oni na siebie patrza.....................na sylwestrze ze mna raz zatanczyl jak by z przymusu a z nia chyba ze 20piosenek pod rzad........co ja mam robic kocham go.......

Gość ile jeszcze wymyslisz
historyjek z "twoim Piotrkiem" w roli głownej? 0/10 😴

Gość karolamałpolontko
niestety mój facet zarywał do mojej bratowej, masował jej stopy... powiedziałam mu że jak mu sie nie podoba niech wypierdala, w sumie żal mi nie bedzie!!!

Gość nie godziłabym
sie na tak jawne olewanie zachowanie twojego faceta jest prostackie, żałosne i co tu dużo pisac dosc jasne prawda??

Gość haslodostepu
nudna jestes:P

Gość znowuuu rowokacja
poznaję ten styl pisania. :o :o :O :o

Gość znowuuu prowokacja
* prowokacja :o