Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość becksa

samsung omnia i900

Polecane posty

Gość becksa

kto ma i powie cos na temat tego telefonu? kupowac? czy cos jepszego proponujecie w podobnych cenach??? ???

Gość ryhres
to takie cackoz funckaj telefonu, uciazliwe ejst poslugiewanie sie wyswietlacem dotykowym, multum pierdol z ktorych rzadko keidy sie korzysta a juz najwiekszym inusem jest rysik ktory mozna sobie dolaczyc tylko jako zawieszke :o

Gość becksa
to nie mozna normalnie tym telefonem sie obslugiwac tylko tym rysikiem??

Gość becksa
poleciacie cos??????

Gość ryhres
rysikiem lub palcem. palcem niewygodnie bo ekran choc duzy to i takz a maly zeby wszystkor obic palcem

Ja mam. Wiesza mi sie 5 razy dziennie i pluję sobie w brodę. Jak nie wgrasz aplikacji, to jeszcze chodzi, tak jakby, ale wtedy nic w nim nie ma i jest syfiarski. Brak klawiatury utrudnia zycie. Touch screen nieprecyzyjnie działa. Filmy kręci strasznie słabej jakośći (15 klatek na sekundę). Aparat ujdzie, choć Nokia N93 ktora ma 3.2 Mpx robi lepsze zdjęcia. Jedyną zaleta aparatu jest to, że mozesz w całkowitej ciemności zrobić normalne zdjęcie z flashem. I wykrywa Buzię :). Generalnie nie polecam nic z Windows. To moje pierwsze i ostatnie windowsy mobile :O Symbian jest lepszy. Telefon jest dla tych co się lubią grzebać i naprawiać. Nie ma prostego menu i nie nadaje się do szybkiego codziennego uzytku. Do tego coś co jest nie do pomyślenia: Brak głosowego wybierania numerów. Trzeba ciagle tą landarę wyjmować z kieszeni jak się ma zestaw słuchawkowy :O

Gość ryhres
no i na poczatek wypadaloby wgrac oryginalny soft bo ten z scieci komorkowej czesto ejst beznadzieny

Gość becksa
to juz wiem ze ten wybor odbada, dzieki za opinie. Co byscie kupili teraz zamiast i900???

Gość ryhres
sama mam obecnie samsung 7330 ale tez nies beznadziejny, telefon to telefon ma byc prosty (jak nokia)i wytrzymaly (jak nokia:D) no ewentualnie zeby mogl czytac jakis pdf i robic w miare zdjecia

Gość becksa
no wlansie ja potrzebuje telefon zeby moc dzwonic i przede wszystkim robic zdjecia dobrej jakosci i od czasu do czasu jakis film , nie dobrzebuje komorki do gier ani sluchania muzyki

Gość Wielki___Pedozaur
RMrmrmrmrmrmr możecie głosować? chce zrobic niepsodzianke chłopakowi na walentynki ale potrzebuej duuuzo glosów pomozcie www.ilovemilka.pl/v6CD7E wystarczy oddawac codziennie głosy na moją walentynke Nie widzisz, że dziewczyna ma problem z telefonem? Idź sobie z tąd. Ja zrobię niespodziankę twojemu chłopakowi i przelecę cię w odbyt.

becksa no wlansie ja potrzebuje telefon zeby moc dzwonic i przede wszystkim robic zdjecia dobrej jakosci i od czasu do czasu jakis film , nie dobrzebuje komorki do gier ani sluchania muzyki Lepiej za 300 PLn kup aparat fotograficzny. Na pewno będzie robił lepsze zdjęcia niż telefon.

Gość becksa
aparat juz mam tylko ze nie latam z nim wszedzie , a telefon mam zawsze przy sobie i zazwyczaj jak wychdze gdzies z dzieciakiem to przewaznie wywinie on jakis numer i chce dobic mu zdjecia lub film no ale jakosc ich nie nadaje sie pozniej do niczego:/

Gość becksa
Rmrmrmrmrmrm jak chcesz zrobic niespodzianke chlopakowi to wez sie lepiej wysmaruj ta czekolada i wskocz mu do lozka czy coo.. napewno bedzie bardziej zadowolony

W telefonach nie ma dobrych aparatów, bo nie mają mechanicznej optyki, maja kiepskie soczewki, mały obiektyw (wpuszcza mało światła) i kiepską małą matrycę. Do tego robia zdjęcia z opóźnieniem i na fotce wychodzi co innego niż chciałaś uchwycić.

Gość becksa
jednak cos bede musiala kupic:)

Gość becksa
omni to ja juz na pewno nie kupie. dzieki za podpowiedzi:)