Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALALDK

Trądzik - moja historia - POMOZCIE CO DALEJ ROBIC???

Polecane posty

Gość ALALDK

Moje problemy z tradzikiem trwaja 3 lata (teraz mam 18). Na poczatku uzywalam to co bylo dostepne w sklepie serie Under Twenty - straszny, podraznil skore i pogorszyl cere. Wizyta u kosmetyczki, oczyszczanie, algi, peeling i propozycja bym zaczela uzywac Benzacne krem i tonik..niestety ten i tez nic nie pomogl choc nie podrazniał. Nastepna propozycja to brevoxyl i krem dermika - brevoxyl pomogl ale na chwile po czym pryszcze mocno wracaly.. wtedy wizyta u dermatologa ktory wypisal krem do zrobienia w aptece i dal lek IZOTEK twierdzac ze bezpieczny i ze dzieci jego biora (zaznaczam ze to bdb dermatolog) - bralam jedno opakowanie, poprawa byla niestety przy kupnie kolejnego rodzicom pani w aptece nagadala ze to niebiezpieczny lek i zebym ziółka sobie piła :/ i ponownie cera zrobila sie brzydka. Od 3 miesiecy stosuje serie Effaclar z La roche Posay (rano żel,tonik i krem effaclar M, na wieczor to samo tyle ze krem effaclar K). Po tym drugim kremie cera jest rano super, ale jak w dzien dam effaclar M to cera sie jakos psuje... czy mam uzywac nadal effaclar M? czy moze effaclar k rano i wieczor a przed spaniem jako nawilzenie effaclar m??? nie radze sobie z tym, codziennie pojawiaja mi sie wągry i sie blyszcze. Uzywam peelingu, bibulek matujacych i nadal skora taka jest :( pomozcie co robic??? Moja cera jest tłusta z trądzikiem

CLINIQUE ANTI-BLEMISH działa cuda! Zainwestuj w zestaw trzech kroków a pozbędziesz się problemów! Niedługo zacznę pracę jako kosultantka CLINIQUE i mam obiektywne spojrzenie na tą markę-sama dostałam cały arsenał do przetestowania-NIE MOGŁAM UWIERZYĆ :) Wydatek dość spory,ale to inwestycja na parę dobrych miesięcy i święty spokój-bezcenne:) W razie pytań to mój e-mail: milka4ever@wp.pl