Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patiuszkaooo

Czy możliwe jest?

Polecane posty

Gość Patiuszkaooo

Odstawilam tabletki anty w polowie opakowania bo strasznie , zle sie po nich czulam i nie chcialam sie nadal meczyc. Pare dni po odstawieniu dostalam krawawienia po odstawieniu , w któe pare razy sie kochalam bez zabezpieczenia. Czy mozliwe zeby w takiej sytuacji zajsc w ciaze??

Gość Patiuszkaooo
upup

Gość Patiuszkaooo
nie kretynka.... normalnie sie pytam bo nie wiem czy takie krwawienie liczyc jako okres czy jako zwykle krwawienie po odstawieniu.W o kres podobno w cioaze zajsc nie mozna , to czy kochajac sie w takie krwawienie mozna zajsc w ciaze?

Gość lalalalalalalalallalaa
można zajść w ciążę w to krwiawienie. Byłabyś w pełni zabezpieczona gdybyś po 7 dniach przerwy wzięła kolejną tabletkę (nowe opakowanie). Ale Ty nie zamierzasz brać bo źle się po nich czujesz. Więc jak najbardziej powinnaś kochać się z zabezpieczeniem

Kochana ja w lipcu odstawilam tabletki w połowie opakowania ,bo nie dałam rady chodzic po nich. A w pazdzierniku zaszłam w ciązę ,tak więc nie wiem czy to tak odrazu ,ale lepiej uważac.przed tabletkami rok kochałam sie (stosunek przerywany) i nic. Po odstawieniu tabletek odrazu dostalam krwawienia i około 2 tyg pózniej znów, Rozlegulowały mi się okresy bardzo ,tak więc myśle ,że powinnas uwazac,ale lekarzem nie jestem :)

Gość Patiuszkaooo
No bede musiala pomyslec o jakims zabezpieczeniu bo do tabletek nie mam narazie zamiaru wracac, straszniezle sie szulam, bylo mi niedobrze ciagle mnie glowa bolala, odstawilam i wszystko jest oki. Teraz tylko sie zmartwilam bo sie pare razy kochalam w to krwawienie a skoro po tabletkach jeszcze szybciej mona zajsc w ciaze tozaczynam miec obawy:(:(:(