Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewiórka australijska no logo

Nie układa mi się z facetami, więc szukam dziewczyny.

Polecane posty

W olbrzymim skrócie to: j/w. A jeśli masz ochotę wiedzieć o mnie coś więcej, to mam 24 lata, w tym roku będzie 25 i nigdy nie miałam faceta, nie byłam w związku. Szukałam uczucia, którego nie znalazłam, jako że seks jakimś cudem nadal łączy sie w moim wypadku z uczuciami, to fizycznie - podobnie jak i emocjonalnie - jestem dziewicą. Przez kilka ostatnich lat nieustannie towarzyszy mi uczucie samotności, które w ciągu ostatnich kilku miesięcy przybrało na sile i nie potrafię sobie w żaden sposób z nim poradzić. Jestem bezradna wobec niepowodzeń w sferze uczuciowej, której nie potrafię poukładać tak, jak bym tego pragnęła, a nie chcę już dłużej być samotna. Po prostu nie radzę już sobie z tym... Dlatego postanowiłam zamieścić tu ten temat, może któraś z Was czuje podobnie i chciałaby spróbować połączenia niekonwencjonalnego? Reasumując: szukam dziewczyny do związku. Mój mail: cafe_panika1@gazeta.pl

Gość aałłłłłłł
Tylko dlatego, że nie układa Ci się z facetami chcesz zostać lesbijką. Ciągnie w ogóle Cię coś do kobiet?

Nie chcę zostać lesbijką. Zależy mi na stworzeniu związku uczuciowo-emocjonalno-seksualnego, który zapełni pustkę, a być może przerodzi się w coś długotrwałego i sprawdzam, czy jest tu ktoś kto chciałby czegoś podobnego. Z dziewczyną łatwiej mi sie dogadać, z facetami mam ewidnetny problem. Zreszta chyba oni czuja podobnie w stsounku do mnie, do tego może nie jestem atrakcyjna fizycznie w rozumieniu typowo męskim.

Muszę na razie uciekać. Mail jest w pierwszym poście, w razie potrzeby. :) Pozdrawiam!

Gość też tak kiedyś miałam

Podbijam, bo ważne.

Gość MaciejZ
A jak nie wyjdzie ci także z dziewczynami, to co dalej będzie.. ? Ze zwierzętami będziesz próbować ?

A dlaczego ma nie wyjść z dziewczynami? :) Mam sporo koleżanek i dobrze sie z nimi dogaduję. Gorzej z kolegami, jakoś mi z płcią przeciwną nie wychodzi.

Gość spróbowałabym....
ale odpycha mnie fakt, że jesteś dziewicą. ja osobiscie jestem bi, ale nigdy nie byłam w związku z kobietą, tylko mialam przelotne romanse.

Gość MaciejZ
Po co chcesz z kobietami próbować, jak nie próbowałaś z facetami nawet.

Macieju, bo mi z facetami nie wyszło, a chciałabym z kimś być. :O PapierosyKawaJa - ze stolicy Dolnego Śląska.

spróbowałabym, dzięki za szczerą odpowiedź. :]

No to mieszkamy nie daleko siebie, polecam zalogowanie sie na tej stronce, moze kogos znajdziesz:) a jest to realne bo wiem po sobie. www.innastrona.pl :):) Ps. Kobiety są zajebiste!!!

Dziękuję Ci bardzo za linka. :)🌼 Właśnie sobie ją przeglądam.

Jeszcze nie. Na razie robię research. :P Znalazłam dziewczynę, która szuka faceta... To tam można kombinować różne konfiguracje?? Myślałam, że głównie kk, mm :P

Dzięki bardzo jeszcze raz :) papa 🖐️

Mam profil :P Stronka jest super! :D🖐️