Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snadra

co na pryszcze dla 14 letniego chłopaka ?

Polecane posty

Gość snadra

wysypały mu krosty na twarzy i kupiłam różne kosmetyki, płyny ,żele do mycia twarzy , poniżej 20 - taka seria ale nic nie daje czy to prawda że mydło siarkowe jest dobre, gdzie mogę take kupić ?

Gość merry25
Może najlepiej skorzystać z porady dermatologa!

Gość Maria del Sielo
Taka jedna mała wredna- a dokładnie co Ci przepisał? :)

nie chce tu siać herezji ale moja 13 letnia siostra rowniez ma (miała) a raczej zaczynala miec z tym problem, takze kupilismy jej rozne kosmetyki ktore nic nie dawaly. wystarczyla wizyta u babci ktora krostki posmarowala jej amolem i od razu staly się suche i mneijsze i jak narazie zniknęły :)

Gość Maria del Sielo
piszcie dziewczyny konkretne nazwy leków/antybiotyków które wam pomogły prosze

idź z nim do dermatologa i od samego początku niech zacznie leczyć to . Zeby chłopaczek nie miał później zjeb**** psychiki przez niedbalstwo w młodym wieku

Gość tomo oszpecony
Hej, Od razu do dermatologa musicie się wybrać. Moi rodzice niedbali u mnie o to i teraz mam wykrzywioną psychikę i straszne ślady. Problem ten może wprowadzić chłopaka w kompleksy depresje itp. U mnie też się tak zaczeło pare krost znowu pare i tak dalej i tak dalej przez 11 lat. Nie wolno tego zaniedbywać bo skutki mogą być bardzo poważne. Sladów bardzo trudno się potem pozbyć. Wiem co mówię. Kremiki i domowe sposoby się nie nadają tu potrzebne są leki na krosty a nie toniki do przemywania krost. Karzda krosta to potencjalny ślad czasami na całe życie. Pozdrawiam,