Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakajako

Ciąża, przez stosunek przerywany??? Zna ktoś? PROSZĘ O RADĘ...

Polecane posty

Gość jakajako

Hej. Kochalam sie ze swoim chlopakiem w drugi dzien podwyzszonej temperatury. On jednak wyszedl we mnie dlugo przed wytryskiem. Wiem ze stosunek przerywany nie jest forma antykoncepcji, ale ponioslo mnie. Czy mozliwe zeby zajsc w ciaze bez wytrysku? Podobno sa takie wypadki, ale ze dlatego bo facet sie spoznił, lub po pierwszym wytrysku probowal drugi raz z partnerką? Co sądzicie?

Gość jadzka ...
ta mozliwe.zbieraj kase na wozek.

Gość jakajako
* wyszedl ze mnie - mialo byc byly to dni plodne bo jak wiadomo podwyzszona temperatura swiadczy o tym ze jajeczkowanie mialo miejsce

Gość jakajako
pain au chocolat - odnosnie czego to było?

Gość kobieto co Ty mowisz....
odnosnie tego ze jestes glupia jak but...do ksiązek a nie dooopy facetom dawac

Gość jakajako
kazdy w zyciu popelnia bledy, a to jest moj pierwszy i jedyny chlopak...

dziewczyno podczas stosunku pod wplywem podniecenia zawsze wyplywa niewielka ilosc spermy jeszcze przed pelnym wytryskiem

pierwszy na pewno...jedyny NA PEWNO NIE

Gość jakajako
ale to chyba tuz przed wytryskiem bo podczas podniecenia wydziela sie plyn z prostaty a to juz co innego...

a nasza autorka pewnie ma z 16 lat...pogratulowac

płyn z prostaty...buahahahahahhahaa.....w przypadku twojego kolesia to moze od razu z mozgu co????

Gość jakajako
mam 20 lat i juz kilkuletni staz z tym chlopakiem, planujemy razem przyszlosc, wiem ze ten jednorazowy incydent moze byc nauczka na cale zycie, ale widze ze tu obecni na cafe czerpia satysfakcje z tego ze moga komus pojechac. wiem ze glupio zrobilam, czasu nie cofne, ale kogos kto mial podobny prpblem widze ze tu tez nie znajde

no i po co tak przezywasz....

to ze od razu zaszlas wcale ni jest pewne nie jest to wbrew pozorom takie latwe ale nie znaczy to wcale ze nie mialas pecha poczekaj jeszcze troche kup test w aptece i wtedy masz pewnosc

a jesli jestescie juz jakis czas ze sob a to czemu sie nie zabespieczasz rozumiem ze na spirale rodzice ci nie dadza ale pigulki sa tanie

Gość jakajako
no dobra preejakulat wydobywa sie z gruczolow opuszkowo cewkowych- parzysty narząd wielkości grochu, otwierający się do cewki moczowej w obrębie tylnej ściany jej opuszki, znajduje się poniżej prostaty. Odpowiadają za wydzielanie przezroczystej wydzieliny (preejakulatu) z cewki moczowowej. Wydzielina ta zabezpiecza plemniki przed kwaśnym środowiskiem cewki moczowej i pochwy, gdyż jest to płyn o charakterze zasadowym. Powstająca wydzielina stanowi naturalny lubrykant ułatwiający stosunek płciowy. Sądzi się także, że pozwala on na przeczyszczenie cewki moczowej przed ejakulacją (wytryskiem). Dlatego wydzielina ta (płyn ejakulacyjny) może zawierać nasienie składające się z upośledzonych bądź martwych plemników i nie może doprowadzić do zapłodnienia, o ile wcześniej znalazło się ono w cewce moczowej.

Gość lisek_chitrusekkk
Słuchajcie a jak praktykujecie ten stosunek to znaczy kochacie sie kochacie i mąż/facet wychodzi z was i tyle koniec czy moze konczycie mu ręką a moze on wychodzi i w tym samym czasie sam sobei spuszcza sie na brzucho lub na wasze brzucho??

Gość jakajako
no wlasnie za kilka dni sie okaze czy jestem takim pechowcem, a jeli chodzi o tabletki to nie wchodza w gre nie chce potem miec skutkow ubocznych, a po takim incydencie juz napewno odechce mi sie brykania na dlugi czas..

Gość jakajako
moj chlopak nie dochodzi tak latwo, no chyba ze jest bardzo podniecony. W sumie to podczas znajomosci kiedy poznawalismy siebie na wzajem zauwazylam ze duzo przyjemnosci sprawia mu kiedy caluje go po szyi pozniej kiedy schodze w dol i smyram go jezykiem po boczkach i troszke nizej. Laskocze goto troche i daje duzo satysfakcji, w tego co widac :)

oszczędz nam szczegolów twojego bzykania blagam...a co do tableteki ich skutków to ty chyba jakas dziwna jestes...ale co tam jak wolisz w twoim przypadku dzidziusia to oki.....i idz kupuj wozek..hehe:P

Gość Jestem w 8m ciąży z przerywane

Gość jakajako
A moglabys wiecej cos napisac na ten temat? Cos zaniedbaliscie, czy niby bylo ok, a tu nagle ciąża?

mozna zajsc na wyskakiwanego, oj mozna. a ten test ktory ktos tu przytoczyl jakis taki wyjątkowo tendencyjny jest..martwe plemniki, co za absurd! kto to napisal???chyba jakis bezplodny kulawy facet ;/

Gość blablablabab
jasne jasne... :O ja stosowałam przez dwa lata i nie zaszłam. Ale każdy organizm jest inny. Nie pozostało Ci nic innego, jak czekać na okres, tu tylko Cię zjadą :O

to zalezy OD FACETA! ja stosowalam wyskakiwanego przez lata i nie zaszlam, z kolezanka stosowala z jedym facetem i ma dziecko.. nie ma reguly, sa faceci "mokrzy" i susi ;) z mokrym w zyciu bym na wyskawiwańca nie zaryzykowala, a znam takie co pojda na to myslac ze on zdarzy wyskoczyc. Ja sie nigdy nie balam tej metody, ale po tym co sie naczytalam, nasluchalam to nie zaryzykuje, zwlaszcza w dni plodne. Wtedy wogole trzeba zrezygnowac z sexu, nawet w gumie wtedy sie nie kocham.

Gość Jestem w 8m ciąży z przerywane
To był 13 dc. Kochaliśmy się długo, a gdy przyszedł moment kulminacyjny On wyszedł ze mnie i spuścił sie obok mnie. Nie wiem czy całość wytrysku była na zewnątrz czy tylko część..... To działo się tak szybko, że On wyją i od razu wytrysk... Byłam w ogromnym szoku, nie dopuszczałam myśli, że mogę być w ciąży (mam już rocznego Malucha), zresztą przez te kilka mies. po porodzie ta metoda nie zawiodła, a tu takie bum..... Facet też w szoku, nawet sugerował, że może to nie jego. Ale teraz ochłonęlam i cieszę sie.