Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuggattt

krzywe zęby a miłość

Polecane posty

Gość nuggattt

Myślicie ze krzywe zęby zmniejszają szanse na miłość?

Gość prowokaaaaaaaaaaaa
ale pierniczysz glupoty.jesli sie kogos kocha to za to jaki jest w srodku a nie za proste czy krzywe zeby

Gość cefarm
to chyba oczywiste . Kto chce mieć partnera z krzywymi zębami ? Albo np.niewyraźnie mówiącego ? To obciach , wiocha .

Gość krewetka144
nie... moja kolezanka ma chłopaka idealnego tak przystojnego ze kazda by na niego poleciala a wcale nie jest ladna sa juz ze soba 2lata i watpie zeby zerwali i tez ma badzo krzywe zeby

ja tez mam krzywe,tz mam takiego kła...:( Ale nie narzekam na brak adoratorów :)

Gość krewetka144
nie czytaj jakis bzdurnych postów bo aż mi zal takich ludzi... zamaist pomorz komus wysmiewają i chyba sie im bardzo nudzi w domu.... ze siedza na kafeteri i odpisują na posty bzdurne rzeczy

Gość cefarm
To znaczy , ze Twoja koleżanka tak mu daje , ze chwilowo to mu wystarcza i nic innego nie widzi . Jak sie nasyci to ją zostawi i znajdzie sobie taka z ładnymi zębami . Oczywiści pretekst będzie zupełnie inny . To zrozumiałe .

Gość nuggattt
bo ja mam wrazenie ze przez to ze moje zeby sa krzywe nikogo nie moge sobie znalezc...

Gość cefarm
Ludzie poszukują szczerych odpowiedzi , a nie sztucznych pocieszeń .

Gość cefarm
To najwyższa pora coś z tym zrobić ! Dzisiaj są już takie możliwości i sposoby . Tylko trzeba chcieć .

Gość krewetka144
on ja w zyciu nie zostawi!! nie raz na moich iczach płakał za nią!!! i jest o nia bardzo zazdrosny i widac ze ja bardzo kocha!!

Gość krewetka144
i wcale sexu nie uprawiają wciagu 2 lat robili to z 5razy!! bo boja sie ze zajdzie w ciaze a oby dwoje maja szkołe jescze przed soba

Gość krewetka144
jestesmy przyjaciolkami i mowimy sobie wiele rzeczy

Gość nie każdego stać
na aparat....

Gość krewetka144
a masz tylko krzywe zeby? czy jescze cos ci przeszkadza?

Gość nuggattt
ogolnie to tylko te zeby mi przeszkadzaja... to przez nie sie malo usmiecham, zadko zabieram glos w towarzystwie. a jak czytam wypowiedzi facetow na kafeterii to widze, ze jednak wyglad jest dla nich najwazniejszy...

Gość krewetka144
gadasz bzdury! a za too mam duze jedynki i tez sie nie lubie usmiechac i mam chlopaka.... najlepiej znalezc sobie takiego ktor cierpial juz nie raz przez dziewczyne jak go rzucila... wtedy bedzie wiedzial ze wyglad nie jest najwazniejszy mam duzo znajomych ktorzy na poczatku mieli super laski a wkoncu sie ozenili z gruba czy taka nie za ladną...

Gość krewetka144
chlopcy jak sa mlodzi sa jescze głupkowaci.... musza dojzec do zwiazku i uswiadomic sobie ze wyglad to mniej istotna rzecz... musiz tylko byc czysta i zadbana jak cie stac na aparat to sobie załoz go to bedzie najlepszy spoosob przez to ze masz krzywe zeby nie jestes pewna siebie... pewnie niesmiała i mało gadatliwa...

Gość nuggattt
chodzi po to ze na aparat mnie nie stać póki co inawet nie wiem kiedy bede mogła sobie pozwolić na taki wydatek.

Gość krewetka144
moja kolezanka wlasnie ta co chodzi z chlopakiem 2 lata nosila apara t staly przez 2lata gdy juz miala proste zeby sciagli jej aparat i znow jej sie zeby skrzywily moze nie az tak jakie miala ale znów ma krzywe to juz zapozno bylo jak zalozyli jej aparat miala 17lat Wiana rodziców

Gość krewetka144
chyba ze rodziców nie było stać ale jak mowie do 12lat nie az tak duzo sie płaci za wyprostowanie zębów chyba ze naprawde kogoś nie stać nawet 20zł miesieccznie za wizyte

Gość nie każdego stać
Moja mama też od zawsze chodziła ze mną do ortodonty. Różne były sposoby na wyprostowanie moich dwójek... Tylko że neistety w czasach mojego dzieciństwa nie wszyscy "państwowi" ortodonci byli zbyt kompetentni i nie zwrócili uwagi, że zęby mi się po prostu nie mieszczą i bez wyrwania kilku tych głupich dwójuek się nie wyprostuje... Potem chodziłam prywatnie, miałam dwa aparaty ruchome, no ale niestety - wtedy trafiło na mój okres "burzy i naporu" , buntowałam się jak diabli i szlag trafił prostowanie, a i kupa kasy poszła w błoto. Choć mama się starała...ale co poradzisz na zbuntowanego nastolatka?? :P Teraz już gdy utrymuję się sama i chętnie założylabym stały aparat, to po prostu nie stać mnie na taki wydatek....a dwójki nadal są moim mega kompleksem :( Głównie ograniczają mnei w kwestii uśmiechu. Choć znajomi mówią, że wcale tego nei widać, że gdybym nie pokazała, to by nie zwrócili uwagi. Więc chyba nie to akurat jest powodem moich miłosnych niepowodzeń... :P:P

Gość krewetka144
to ze nie masz chlopaka to nie przez zeby a przez to ze nie jestes pewna siebie i pewnie malogadatliwa i malo sie usmiechasz i pewnie tez nie smiala.. musisz siebie zaakceptować!!

Gość Love4ever
nie tylko zeby sa krzywe. czasem tez psychika jest skrzywiona, wtedy to wiekszy problem

Gość deliaaa
mam bardzo krzywe zęby i na dodatek kawałek wybitej jedynki z przodu;/ teraz mam 15 lat ale gdy miałam 7 siostra wybiła mi ten kawałek kamieniem. niestety nie stać mnie na aparat i mam z tego powodu wielki probe. w ogóle się nie uśmiecham i z tego powodu uchodzę za ponurą osobę ale tak naprawdę taka nie jestem rzadko zabieram głos w towarzystwie bo wstydzę się moich zębów, dlatego też rzadko zawieram nowe znajomości ponieważ wstydzę się i boję reakcji innych osób i obdgadywania. boli mnie to bardzo ;/ wszędzie w poradnikach dla nastolatek lub bravo girl piszę że dla chłopaka wystarczy uśmiech, niestety mój tylko odstrasza;( bardzo chciałabym mieć zdjęcie z pięknym uśmiechem, płakac mi się chce.. ale nigdy takiego zdjęcia nie będe miała. dbajcie o swoje zęby, bo to wg mnie największy skarb.:(:(:(

Gość katerine
korzystajcie z tego że rodzice chcą wam założy aparaty stałe ja nie mam takiego szczęscia, gdyby matka sie tym zainteresowała to może i bym miała tenaparat ale ja to w ogóle nie obchodzi sama ma proste zęby i nie wie jak ja się czuję. szkoda jej kasy tak mi powiedziała. dlatego nie zadawajcie głupich pytań lub że to brzydko wygląda bo ja oddałabym wszystko żeby mieć proste zęby. naprawdę