Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuggattt

krzywe zęby a miłość

Polecane posty

Gość anisia1
ciekawe ze ja mam strasznie krzywe zeby i mowia mi ze jestem ladna i mam najwiecej adoratorow w klasie

Gość gość
Ja mam całą szczęnkę krzywą ale to chyba nie przeszkadza nikomu mam koleżanki znajomych i wgl, dużo walczyłam i będe walczyć z rodzicami o aparat bo prawda jest taka ze jak miałam miec ten aparat to moja mama zrobiła bunt bo mam krzywy nos i zeby miec ten aparat musiałabym miec nos połamay a wtedy bym była ładniejsza lub ładna bo jestem brzydka ale moja mama na to zgody nie wyraziła a moj tata za bd głosu w domu nie ma niestety uwierzcie ciężko mi jest z tymi zębami ale ja sie uśmiecham i tez sie boje ze nbd miałą chłopaka przez to choc miałam jednego . kolezanka mi nie raz nie dwa mówiła ze gdyby nie zęby bym była ładna io ogólnie jestem ładna tylko co mają zęby do tego skoro mam zamknięte usta to chyba tylko dlatego bo wie o tym ze mam krzywe gdyby nie wiedZiała to nwm czy by tak mówiła według mnie zeby moim największym problemem nie sa tylko krzywy nos i to on jest powodem tego ze jestem brzydka.. z jednej strony twarzy nos mam proosty Z a z drugiej strony twarzy krzywy i nie wiem ja to widze a inni nie a ja omamów nie mam strasznie chciałabym miec proste zęby ale trzeba walczyc z rodzicami o aparat bo inaczej w d***e to mają znaczy nwm jak inni ale moi teraz tak moi rodzice woleli wziąść 6 tyś pożyczki bo na mojej mamy zeby bo coś tam miała ale ma proste ładne zęby na co jej 6 tyś co ona z tymi zębami miała nwm bo ma proste ładne zęby a ja całe krzywe i góra i dół mało tego one jest szcze na dole na sb nachodzą i bolą mnnie czasami np teraz mnie bolą dolne zęby moje to prawdziwy problem cos mi sie widizi ze takich jakja to nikt krzywych nie ma bo one sa krzywe jest i za dużo i na siebie nachodzą . . .;/ Ich wytłumaczenie więcznie ze nie ma pieniędzy i jest za dużo pożyczek i niby coś chcą z tym zrobic jak pospłacają pożyczki w 2015 a teraz mam 15 lat żałośni są wręcz a jeszcze inaczej ze jak sama zarobie i bd pracowała to sobie aprat na zeby załatwie to oni sa od tego i pownni od małego u mnie to pilnować a nie ,

Krzywe zęby nie maja nic wspólnego z miłością i to jest prawda. Też miałam krzywe zęby na górze około 3 cm przerwę między jedynkami a na dole krzywe z przodu wszystko masakra jeden z moich największych kompleksów a mam 21 lat. Moi rodzice również nie zauważali tego a raczej nie chcieli zauważać bo można było nałożyć aparat jak to było bezpłatne. Również mam wadę wymowy r od dziecka ale nigdy mama mnie do logopedy nie zaprowadziła bo przecież nic nie boli i da się żyć chyba takie stare pokolenie:) ale cóż nie mogę mieć żalu chyba, że muszę sama do wszystkiego dochodzić nawet bardziej się to docenia. Podsumowując w kwietniu nałożyłam aparat kosztowało mnie to 3 tys. chociaż i tak noszę zwykły metalowy aparat, na który sama zarobiłam. Mam wspaniałego chłopaka, którego poznałam mając krzywe zęby i jakoś nic mu nie przeszkadzało, mówi nawet że lubił tą moją diastemę, że niby to modne;) Także powodzenia bo wiem jak takie kompleksy zatruwają życie :)

Gość gość
masakra jakaś

Gość gość
wsystko zalezy od tego, jak krzywe sa te zeby??? jesli nieznacznie , to chyba nie ma problemu, ale jesli ktos ma wybitnie np. zajeczy usmiech to niech nie oczekuje wielkiego powodzenia.

Gość SylwiaDerlatka
Zgadzam się z moją poprzedniczką że facet który odrzuca kobietę z powodu krzywych zębów jest nic nie warty!!!Ja swojego obecnego narzeczonego poznałam jak miałam mega krzywy zgryz i jakoś mu to nie przeszkadzało!!Jemu nie ale dla mnie był to mega kompleks. W końcu w wieku 24 lat postanowiłam założyć aparat!Leczenia podjeła się dr Iwona Gnach-Olejniczak z Unident Union Dental Spa we Wrocławiu.Dwa miesiące temu zdjełam aparat i mam tak piękne ząbki że uśmiech nie znika z mojej twarzy ;)