Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajac na.....

4 dni przed okresem.....

Polecane posty

Gość czekajac na.....

znowu mnie zemdlilo... czy moge byc w ciazy? w tym cyklu nie bylo zadnej wpadki, mielismy co prawda stosunek przerywany pare razy, ale maz zdazyl na dlugo przed.... jak myslicie, warto juz zrobic test? mdli mnie juz od kilku dni...

Gość jakajako
mysle ze 10 dni po stosunku kiedy mogla zdarzyc sie wpadka mozna zrobic test ale lepiej chyba z porannego moczu.

Gość czekajac na.....
ale pretesty wykrywajace ciaze juz 6 dni po stosunku podobno 6 dni przed okresem mozna juz zrobic o kazdej porze....

Gość czekajac na.....
hehe tylko ciekawe jak moglam sobie uroic ciaze, skoro nie bylo nawet zadnej wpadki? nie mialam zadnego punktu zaczepnego zebby myslec, ze moge byc w ciazy... a przez stosunek przerywany w ciaze sie nie zachodzi...

Gość pearlineee
to po cholere sie pytasz??????

Gość jakajako
no wlasnie dziwne bo mdlosci to kolo 3ciego miesiaca, a jesli masz po kilku dniach to znaczy ze moze boisz sie ewentualnego zajscia i wszytskie znaki organizmu interpretujesz jako ciążę... Wiem co mowie bo ja i duzo dziewczyn na tym forum ma podobne dylematy

Gość hihhihihihi
dobre, przez stosunek przerywany w ciąże się nie zachodzi hihihi, znam mnóstwo przypadków (wpadek) po seksie przerywanym, wiec nie bądz taka pewna