Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zrozpaczony

Pogubilem sie w zyciu....

Polecane posty

Jak mam sie odnalezc , zmienic swoje zycie ? .Uswiadomiłem sobie ze nie mam juz zbyt wiele czasu aby byc szczesliwym , dni przemijaja szybko a zycie jest krotkie .Ale zawsze jak wymysle sobie marzenia i cele to jakas niewidzialna reka mi je przekresla . Czy jak dotychczas nie bylem nigdy szczesliwy to czy bede potrafil nim byc jutro ? Kiedys postanowilem wykorzystywac wszystkie przyszle dni , ze bede przyjmowal z radoscia wszystko co mi przyniosa - usmiech , placz , wschod i zachod słońca -po prostu caly cud zycia , obejme każdy przyszly dzien i wyjde mu naprzeciw . Ale ja chyba nie potrafie odnalezc szczescia , czasami pojawia sie tylko na chwile chyba tylko po to aby uczynic moje zycie jeszcze smutniejszym . Jest we mnie jakis rodzaj smutku , taki którego nie można wyrazic lzami ani nikomu wytłumaczyć , osiadl na dnie mojego serca , jest jak okno które zostalo otwarte wbrew mej woli , nie mogę go zamknąć a jedynie siedziec przy nim bezradnie i drzec z zimna . Jak mam się go pozbyc ?

Gość w morde.
FACET jestes??? masz jaja wiec wez sie za siebie mamisynku!!

Gość pogmatwana ja
ciezko znalesc na to rozwiazanie, sama szukam i poki co nie znalazlam. pozdrawiam!

Gość iie
Doskonale wiem, co czujesz... Idź do psychologa, może Ci pomoże...

Gość ukoi go tylko zegar czasu
...ani smutek , ani szczescie nie potrzebuja towarzystwa...to twoj sekretny ogrod, a nie park otwarty na cztery strony swiata...

Gość ***sally
Ale zawsze jak wymysle sobie marzenia i cele to jakas niewidzialna reka mi je przekresla A potrafisz o nie walczyć? Bo tylko to co wymaga nakładu pracy człowiek potrafi uszanować... Taka już ludzka natura ;)

Gość lady gienia
a ja myślę, że brak ci tego najważniejszego - miłości

Gość Millenkaaaa
Hmm. Może nie dostrzegasz tego co wokół ciebie, a szukasz tego co daleko i nieosiągalne...

Gość łaaaaaa
brrrr jakie przygnębiające jest to, co napisałeś, straszne!

Gość ***sally
nie mogę go zamknąć a jedynie siedziec przy nim bezradnie i drzec z zimna Nie mów mi, że fakt istnienia okna ZMUSZA CIĘ DO BEZRADNEGO PRZY NIM SIEDZENIA!

Gość wrtfgy
przestań się nad sobą użalać, tylko weź się w garsć chłopie!!!!!!! marzenia, niewidzialna ręka, za dużo książek i telenowel!!! żałosne :/

Gość bondzia
Jezus jest odpowiedzia.poczytaj Biblie,moze tam znajdziesz odpowiedz.A o co w tym wszystkim chodzi to milosc.I to w roznych formach.Pokochaj kogos bez oczekiwan , a zobaczysz,ze zycie jest cudem.Pozdrawiam serdecznie.

Gość nie lubię jak kotś
pisze niby to sój tekst a używa do tego cudzych cytatów, nie zaznaczając tego w swojej wypowiedzi. zenujace to jest autorze. a smutek cię ogarnia, bo nie potrafisz nawet swoimi słowami napoisać co czujesz, tylko wykorzytsujesz słowa innyhc. mam ci napisać czyich słów użyłeś w końcowych zdaniach, czy sam to napiszesz

Gość missthetrain
pierdolone archeolodzy piszcie, radzcie, moze autor odczyta :D x