Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwynethhhh

Dziewczyny co sie ze mną dzieje ?????? POMOCY

Polecane posty

Gość gwynethhhh

Biore juz 2 opakowanie tabl. anty. Cilest. przy poprzednim opakowaniu miałam te plamienia przy pierwszych kilku tabletkach ale to normalne. okres miałam w tej 7 dniowej przerwie. Teraz jestem przy 15 tabletce z 2 opakowania i od wczoraj mam jakby okres. Dosc duze plamienie i bol w podbrzuszu. Co mi jest ?? przeciez plamien byc juz nie powinno zreszta nie miałam juz a okres powienien byc w 7 dniowej przerwie?? Co sie stało ?? bardzo prosze o pomoc !!

Gość ktoja
ja też mam podobne problemy! Poszłam do gina bo nie miałam okresu jakiś czas, myslałam, że jestem w ciąży (a to z resztą byłoby najlepsza wiadomością) ale okazało się cos zupełnie innego! Diagnoza: wtórny brak miesiączki. I zaczęło się, szpitale, srale itp... Dostałam sterte proszków ale mało pomagało, zaczelam brac Duphaston miedzy 16 a 25 dniem cyklu, wtedy zaczęły się krwawienia bóle w podbrzuszu, czasami nie do zniesienia, nawet wtedy nie mogłam siadac!! Robili mi szereg badan, wtedy załamka, brak owulacji! Myślałam, ze to przypadek, z reszta gin mi mówił, ze w tym miesiącu to mozliwe że nie zaszłabym w ciąże ale to sie zdarza, każdy może miec mniejsza ''zdolnosc''. Pomyslałam oki, pewnie tak... Ale teraz za każdym razem jest brak owulacji, wiec nie możliwe że przez pare miesięcy to był czysty przypadek, to juz jest fakt: BRAK OWULACJI! W lutym znowu czeka mnie wizyta w szpitalu ale i tak czarno to widzę... A zaczęło się od krwawień... :(