Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaasekk

facet olal mnie dla nizszej nabawilam sie kompleksow pomozcie mi!

Polecane posty

Gość smutaasekk

najpierw flirtowal wszystko szlo ok pozniej zobaczylma ze ma kogos:O on sam ma 196cm ona max 155 i tu nie chodzi o nich niech im sie wiedzie jak najlepiej ja sie usunelam nie widuje ich chodzi o mnie nie wiem co sie ze mna dzieje nabawilam sie kompleksow sama mam 172 a uwazam ze to za duzo ze faceci wol aniskie i w dodatku ci wysocy moj brat ma niska dziewczyne a sam jest wysoki zauwazam takie pary na ulicy czytam na caffe ze sa pary on wysoki ona niska i te kompleksy sie mnoza zaczynam siebie nienawidziec za to:O kiedys taka nie bylam uwazalam to za atut a teraz? nie wiem co robic

Gość niewysoki facettttttttt
jasne że wolimy niższe :D Takie maleństwa słodziutkie ... mrrrrrrrr....... mi się najbardziej podobają ok. 155 , góra 160

Gość powyżej 168 to już są
babochłopy

Gość wysokie są nerwowe
:(

Gość agata----
hey smutaskku chyba jestes mloda jezszce:) ja mam 175 cm wzrostu i 25 lat, gdy mialam 20-23 lata starsznie sie przejmowalam swoim wzrostem, porownywalam sie z innymi, zwracalam uwage na wzrost u kolezanek i potencjalnych chlopakow. Teraz to mi to naprawde wisi;) uwazam ze moj wzrost jest super:) chloapaka mam wyzzego o 10 cm i starczy:) jest teraz bardzo duzo wysokich dziewczyn:) i mysle ze jelsi chodzi o uczucia to wzrost ma bardzo malo do powiedzenia;)) 3maj sie!

Gość ja wolę laski śr.wzrostu
max 165 bo dłuższe nogi ale 170 to już przesada bo są mało zwinne :D

Gość Klaudia...........
dziewczyny poniżej 168 przegrały zycie. Dla mnie to są nieproporcjonalne karły., w życiu nie chciałabym byc tak niska.

Gość lodzikkkkkkkkkkkkkkk
najważniejszy jest lodzik więc wzrost sie nie liczy

Gość dobre to
Daj spokój. Pociesz się tym, że jak kupujesz spodnie to z przymierzalni nie ciągną się za tobą nogawki :D Ja tak mam, nie jest fajnie. A faceci...jedni wolą niskie inni wysokie.

Gość Lady_Marmolade
ja mam 185...wiec może przemilczcie hihihi

Gość komandosfoka
a co do tej pory uwazałaś ze niskie dziewczyny nie bycmoga atrakcyjne i czulas sie od nich lepsza?? no to sie przeliczylas.... pamietaj ze wzrost to nie wszytko.

Gość Romanek i Ania..
Moja laska ma 167 , na początku mi to przeszkadzało trochę bo wcześniejsza miała 156 i była suuuper ale i ta obecna też jest ok :) pzdr a tak poza tym to nie wzrost najważniejszy

Gość agata----
chcialam jeszcze zwocic uwage na to ze przy wzroscie powyzej 170 mozna wygladac naprawde jak modelka :PP ubrania inaczej sie ukladaja na wysokich a inaczej na niskich, i ja bym to uznala na plus dla wysokich. Po zatym sa robione badania, ze to wlasnie ludzie wyzszi maja wieksza szanse dostania pracy niz ci nizsi;) cos w tym musi byc;)

Gość małe jest słodziutkieeeeeeeeee
ale nie za małe , poniżej 150 odpada , 155-158 ideał

Gość tak samo
ja też mam 175cm wzrostu, a mój facet 174cm. też mam kompleksy z tego powodu, bo jak już założę malutki obcas to wyglądam jak jego starsza siostra. :( on stwierdzi, że mu to nie przeszkadza, wręcz mówi, że więcej ciała do kochania. :) no może ma racje, jesteśmy już razem 3 lata. i dużo bym dala by mieć te twoje 172cm. ;)

Gość mily kumpelll
agata : ""wyżsi ludzie mają większą szanse dostania pracy niż niżsi"" Teoretycznie tak sie mówi ale też mówi si.ę że niżsi są zdrowsi więc tak naprawdę wzrost mozna uznać że jest nieważny.

Gość dobre to
To w końcu jestem nieproporcjonalnym karłem, który przegrał życie czy ideałem, bo już się pogubiłam :D Mam 155 i jedyne co mnie irytuje to kupowanie spodni i butów :p

Ale wy macie problemy egzystencjalne :O Albo dziewczyna jest ładna, albo nie i nie ważne jaki wzrost. Byle nie była o pół głowy wyższa od faceta, bo to dziwnie wygląda.

Gość komandosfoka
jestes idealnym karlem:p

Gość ona21111
o proszę wlasnie się dowiedziałam że jestem nieproporcjonalnym karłem hehe:) autorko nie martw się, ja mam 158cm i chciałabym być wyższa

Gość smutaasekk
sami widzicie co tutaj faceci pisza wola nizsze:(

Gość komandosfoka
jak patrze na urode liczy sie ladna buzia. jak dziewczyna jest mala to wtedy mowie ze fajnie bo taka podreczna, itd. a jak wysoka to tez jest fajna. a z tym kolesiem nie bylas wiec nie zostawil Cie tylko olal, a moze spotkal swoja jedyna, a Toie jest kto nny pisany. wyluzuj dziewczyno, jestes OK

Gość ja mam 168
mOj chlooak ma 186, zawsze marzylam zeby miec 172, to nbaprawde swietny wzrost, niemasz sie czym orzejmowac na swiecie wieke wysokich facetow ktorzy nie lubia kurdupli:)

Gość a pozniej............
oni wola nizsze to fakt uwazaja taka za malutka i slodka:( rozumiem twoj problem

Gość radosnanaaa
ja mam tak samo:( tez mam kompleksy tez mam 172 tez mysle ze faceci wola nizsze