Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_Katowice

Nikt mnie nie chce. Boje sie ze zostane starą panną

Polecane posty

Gość Marta_Katowice

mam 34 lata. Przeżyłam 6 związków "z miłości" (w tym jeden 3-letni) i miałam 13 przypadkowych (jednorazowych) partnerów (w tym dwóch obcokrajowców). Czy z takim CV mam szanse na udany związek, ślub i dzieci ?

Gość oczywiście że tak

Gość Marta_Katowice
tylko że oni wszyscy chcą w te wrota wejść ale tylko na 5 minut, a potem szukają innego pałacu :(

Na 100% Przyjdzie kiedyś mężczyzna ktory na pewno Cię zechce. Będzie miał powłóczyste szaty, czarny kaptur i będzie trzymał w ręku kosę :P

Gość oczywiście że nie
najpierw zrub badania na hif i ejc

Gość henk1
Jeżeli mam być szczery to niestety NIE.Nie rokujesz już ani krzty szansy aby Ci zaufać. Jesteś LATAWICĄ,GORZEJ NIŻ ZERO.powodzenia w życiu

Gość do autorki topiku......
Biorąc pod uwage twój przebieg, wiek, jakość karoserii oraz fakt że dotychczasowi kierowcy nie wykazywali tobą większego zainteresowania mimo, że byłaś do wzięcia nawet za darmo, stwierdzam co następuje: ZOSTANIESZ STARĄ PANNĄ.

Gość naataalii
henk1 czy jak tam jesteś nienormalny??? a ty ile zaruchałeś kobiet??i co przez to nie masz szans na życiową partnerkę??? idz lepiej do szkoły!!!!!!!!!!gamoniu:P

Gość henk1
tylko różnica jest taka że ja rrzne (posuwam, używam ją) a kobieta jest rrznięta (jest posuwana, używana) Już rozumiesz ?

szanuj sie troche,udaaj bardziej niedostepna niz jestes....musisz stworzyc aluzje domowego ogniska,a potem dopiero pokazac strone kochanki....

Gość ona ma już 34 lata
w tym wieku zostały już tylko same wybraki

Gość henk1
Uwaga po Natalii Ktoś się podszył podemnie i pisze bzdury o odbycie,chyba jakiś pedał .

Gość naataalii
to pewnie ty pisałeś, od razu wyczulam żeś pedał jest

albo rozwodnicy.... moj facet mial 38 lat jak go poznalam...nie mial szczescia w milosci,a jest naprawde zajebistym partnerem,docenia moja obencosc,bo wie jak to jest byc samotnym

czy z takim cv masz szanse? 34lata.... kazdemu facetowi mowisz o swojej przeszlosci sexsualnej? i liczysz na szczerosc wzajemna? jesli tak nie zostaniesz \"sama\" z powodu licznych ex kochankow tylko z powodu tego ze nie wiesz jak \"postepowc\" z mezczyznami,to ilu ich bylo jest wyłacznie Twoja sprawa,ludzie to nie ideały on Ci tez wszystkiego nie zdradzi,myslisz ze jak mu zacznie zalezec to powie Ci ze tyle ich bylo ze nie pamieta?nie liczył? mow ze miałas kogos jak kazdy masz za soba zwiazki ale to przeszlosc i nie chcesz do tego wracac,facetow kreca drobne tajemnice a nie \"otwarte ksiegi\"

Gość zawsze możesz łapać araba
oni wszystko wezmą

Gość oczy szeroko zamknięte.
Trzeba było nie otwierać tak często tych wrót ;) i poszukać 10 minutowców :D (nie mogłem się powstrzymać)