Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spirytus

DUCHY

Polecane posty

Gość spirytus

Czy widziałyście/widzieliscie kiedyś ducha lub kilka duchów? Czy was lub waszych znajomych coś straszyło i nie wiecie co to było? Czy miałyście/mieliscie jakieś dziwne niewyjaśnione sytuacje/doswiadczenia? Piszcie o swoich doświadczeniach z duchami... Ja raz widziałam ducha. Było to około godziny 23, kilka lat temu. Gdy spojrzałam w stronę drzwi od pokoju to przed drzwiami przemkneła biała, świtlista postać. Wyraźnie było widać ludzkie kontury. I było to takie miejsce że nie bło możliwości żeby to się jakieś światło z ulicy odbiło czy coś.

Gość spirytus
a tak poza tym przed 23 wypiliśmy z chłopakiem 2 litry wyborowej i pół litra teqilli.

Gość dobre to
nawet po porządnej dawce spirytu ducha nie widziałam. I dobrze, bo bym sie w gatki sfajdała i by było, ze niby taka skuta :p

Gość lghkhvgbfrfhb
zależy też od charakteru ducha. Ze spokojnym fajnie mieszkać ....tylko strasznie zimno jest (nawet w lecie) co innego z demonem a tak pozatym niepolecam zabaw w wywoływowanie

Wszelkim głupim podszywom już podziękuję. Tego ducha widziałam jak najbardziej na trzeźwo.

Gość GNR
spoirytus ja ci wierze takie rzeczy sie zdarzaja