Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam

nie mam ochoty na seks czemu??

Polecane posty

Gość nie mam

kompletnie nie mam ochoty na seks nie wiem czemu.... moj facet ma do mnie pretensje ze nie chce sie z nimkochac namawia mnie zebym chociaz zaczela sie starac ale jak nie mam zupelnie ochoty.. juz mnie dobija taka sytuacja... powiedzialam mu nawet zeby sie przyzwyczail do braku seksu. nie potrafie wymusic na sobie tego zeby sie kochac....

Gość do reniki
z przemeczenia, przepracowania?

Gość nie mam
musze spróbować seksu z innym mężczyzną może po takiej "terapii" wróci mi ochota na seks z mężem

Gość dobre to
ja tak miałam po tabsach

Gość do reniki
jak to zrobisz to stracisz meza, no chyba ze zamierzasz mu nic nie powiedziec, ale to w takim razie jestes nic nie warta, ze na klamstwie i zdradzie probujesz odbudowywac wasza relacje a moze tak sie tylko tlumaczysz, bo masz ochote na skok w bok

Gość naataalii
nie zdradzaj męża ty dzifko

Gość fgds
a moze sprobuj z kobietą ?

tego o zdradzie nie pisalam ja tylko podszywacz. nie mam zamiaru zdradzac narzeczonego to by bylo bezsensu

Gość naataalii
jestem jeszcze dziewicą więc mam prawo nazywać puszczalstwo po imieniu! Ja bym nigdy nie zdradziła mojego chłopaka z którym planujemy życie seksualne po ślubie bo taki związek niemiałby sensu!

nie kobiety mnie nie kreca, nie wiem czemu tak moze on mnie nie podnieca... jak myslicie? sa jakies sposoby zeby rozpalic seks w zwiazku?

Gość do reniki
aha skoro tak to bede kontynuowac temat moze jestes przemeczona powiem Ci ze u mnie tak jest, pierwszy objaw przemeczenia to brak ochoty na sex zafunduj sobie odpoczynek jakis a najlepiej romantyczny wyjazd na weekend we dwoje jezeli masz taka mozliwosc

narazie wyjazd odpada... juz kompletnie nie wiem co mam robiic a moj facet coraz czesciej narzeka, jak cos zaczyna ja zaraz mowie ze nie chce a on sie obraza na mnie. natali jak na dziewice masz dziwne myslenie

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hmmm.. tez tak kiedyś miałam i zastanawiałąm sie co ze mna nie tak :( nie brałam żadnych tabsów, więc nie było na co zwalić.. A okazało się potem, że to wina faceta :) zmieniłam i 'naprawiłam się' :D

ale miedzy nami sie swietnbie uklada dogadujemy sie super razem spedzamy czas i mieszkamy razem tylko ten seks jest do dupy..;/ bez sensu by bylo przekreslac caly zwiazek tylko z tego powodu..

powiedzialam mu nawet zeby sie przyzwyczail do braku seksu." hehe to raczej ty sie przyzwyczaj ze zacznie szukac seksu u innej ;)

Agata____ Bimbałek nie uzywaj obcych slow, jesli nie potrafisz nawet sprawdzic poprawnej pisowni. Czep się tramwaju mendo :O