Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skfhhse

Seks nie mam ochoty

Polecane posty

Gość skfhhse

moze sie to wydac glupie ale mam problem nie odczuwam przyjemnosci z seksu mam atrakcyjnego faceta i pociaga mnie ale jeszcze ani razu odkad jestemy razem i wspolzyjemy nie doznalam tzw.Orgazmu nie wiem dzie jest problem dlaczeo tak sie dzieje ?

Gość gafkaka
MAM ten sam problem nigdy nie osiagłam orgazmu , nie mówi e mu tego udaje przed nim on zato zawsze ma

Gość skfhhse
własnie ja tez zawsze udaje i on tez zawsze ma... i nie wiem dlaczego nie potrafie dojsc.. jestem podniecona wszytsko fajnie a jak dochodzi do tego to lipa

Gość gafkaka
no ale okropne jest to udawanie ,

Gość gafkaka
może , powinna dłużej trwac gra wsepna , mojego faceta to nawe lód robiony doprowadzi do orgazmu

Gość skfhhse
wlasnie dlug gra wstepna mnie po jakims czasie nudzi .. ja czasami nawet nie jestem podniecona na tyle by wszedl i trzeba lubrykant... wlasnie zle mi z tym ze udaje ale nie che by o tym wiedzial..Mojego tez on jeszcze nigdy nie mial problemu z dojsciem mowi ze to jest niemozliwe przy mnie nie dojsc ale ja glupio odpowiadam ze mam tak samo..

Gość skfhhse
upupup

Gość dziwczyny
udając orgazm robicie sobie krzywdę, już nie wspomnę o facecie, który w końcu kiedyś się domyśli i na pewno nie będzie zadowolony. Najlepiej już na początku rozmawiac o tym z facetem, a nie udawać.:( Jest dużo kobiet, które nie mają orgazmu. Od czego jest to zależne, nie wiem, bo sama należę do tych drugich ;)

Gość skfhhse
To CI bardzo zazdroszcze wiem ze robimy sobie krzywde bo nigdy chlopak sie nie dowie ze jet zle ale nawet gdy sama probowalam to tez nie da sie

Gość wściekła na siebie
mam podobnie......... jeno Ci powiem:nie mow mu tego. Bo to nagorsze co mozna zrobic.......:O:O wiem z wlasnego doswiadcznia:O

Gość skfhhse
a wiec jak mam zrobic by tez odczuwac rozkosz z seksu??

Gość dziewczyny*
ja najszybciej szczytuję na misjonarza, sama szukam sobie magicznego punktu w pochwie, a partner w ogóle nie musi się trudzić;)

Gość ja mu pokazalam co lubie
kiedys tez nie mialam orgazmu podczas seksu z moim facetem, i sama kiedys zaczelam sie piescic w wannie i przekonalam sie co mnie podnieca. poprostu sama sobie zafundowalam orgazm, ale tak mi sie to spodobala, za jak tylko wyszlam z lazienki rzucilam sie na mojego faceta i kierowalam jego reka tam gdzie lubie byc dotykana...nawet sama wlozylam sobie jego palce do ci**. i co by nie mowic od ponad roku za kazdym razem jak sie kochamy mam orgazm, czasem taki, ze sasiedzi wala w sciane:):):) ale warto bylo przelamac sie i pokazac jemu nie uzywajac slow co lubie.