Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie mam chyba nic

co uwazacie za swoj najwiekszy atut - chodzi o wyglad

Polecane posty

Gość chyba wzrost i figura
170cm, 53kg. długie nogi - w sensie że powyżej połowy długosci ciała, czyli zgodnie z "kanonem"

a w kwestii kompleksów - nie lubię swoich włosów - są gęste ale mam same problemy z ich kondycją i układaniem (w efekcie często mam siano). nie mam zbyt pięknych rysów twarzy (ale mieszczę się w normach spolecznych) jedyne za co naprawdę dziękuję naturze to wzrost - nie chciałabym ani centymetra mniej ani więcej.

" Śliczne loczki, których wszyscy mi zazroszczą oczywiście mam na myśli włosy na głowie... " Kobiety moze tak ale większość facetów woli proste, długie włosy u kobiet.

Gość ja bym oddała tez
nie mam i już, żadnych atutów, ani największych ani najmniejszych

"większość facetów woli proste, długie włosy u kobiet" najlepiej do pasa niczym u średniowiecznej dziewicy oj prawiczku - proste włosy są nudne (w dodatku długie) - najbardziej zmysłowe są te falowane, i nie za długie żeby kobieta nie wyglądała jakby się urwała z chóru kościelnego. oczywiści loki a'la baran też są bleeee

16:38 [zgłoś do usunięcia] Prawiczek z wiarą " Śliczne loczki, których wszyscy mi zazroszczą oczywiście mam na myśli włosy na głowie... " Kobiety moze tak ale większość facetów woli proste, długie włosy u kobiet. There is hope past all hope! ja rowniez posiadajac krecone wlosy stwierdzam jednak inaczej, chba ze prote lubia prawiczki🖐️

Gość lol3333
wygolona cipa a nie zarosnieta niczym busz........

Gość 175
słodka pupcia... wymienilas swoje marzenia?? tzn to jaka chcesz byc tak??

nosie wydaje ze wlosy nie powinny byc zza dlugie to takie staroswickie hehehe tak gdzies do lopatek, za ramiona są super i troche falowane moze.... proste do pasa jakoś mi sie nie widzą :O

Gość Mi sie akurat też
kręcone najbardziej podobają , a krótkie, jak dziewczynie pasują też mogą być

nie no twoje akurat sąfajne ale znam takie dziewczyny z dlugimi zniszczonymi na koncach wlosami do pasa i za chiny nie chcą nawet toche podciąć

Gość jajajajaaaaa
Oczy, rzęsy i...paznokcie! Na prawde, mam pikne, naturalne paznokcie, z dluuuga płytką i wszyscy mnie pytają czy to naturalne! :D

Gość kolej na mnie chyba
a ja mam wysportowana sylwetkę :) umiesnione nogi i zgrabna pupe, do tego ladnie zbudowane ręce (delikatny bicek i miesien przedramienny), piersi miseczka D, dzieki cwiczeniom ladnie je podnioslam do gory :) moimi atutami nie sa za to wlosy (cienkie bardzo) i mam dosc krotkie rzęsy, dlatego tusz nieodzowny. cera w miarę. pozdrawiam:)

Gość kolej na mnie chyba
bo tu o atutach rozmawiamy. w topiku o kompleksach chyba kazdy pani by cos wymienila :)

Gość a to moja opinia
moze ktoras uwaza wielkie dupsko za atut. cholera wie;) ja stawiam na wysportowane sylwetki. oczy i wlosy to nie wszystko