Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojazliwa

Facet, sex i brak wytrysku..

Polecane posty

Gość bojazliwa

Kochamy się dość często od 1 razu dziennie do 3, czasem tylko zdarzy się nam krótka przerwa (2-3 dniowa). Mojemu męźczyźnie zdarzyło się kilka razy, że po prostu nie umiał dojść, mimo moich starań, długiego stosunku nic. Po porstu mięknie mu i stosunek się kończy. Albo jest sztywny, ale teź nic. Ostatnio kochaliśmy się wieczorem, nastepnego dnia rano, po calej nocy odpoczynku nie doszedł. Martwię się, ze jest z nim cos nie tak. Co może być przyczyną?

Gość Marzenka 1222222
Aleście pocieszyli dziewczyne...

Gość Marzenka 1222222
Nie przejmuj się. Daj mu odetchnąc. Myśle że 3 razy w tygodniu wam starczy. Przygotuj wspaniały wieczór, bielizna, wino, kolacja.... I tak zeby to Twoj facet zainicjował stosunek .Możesz też stymulowac ruchy poprzez zaciskanie mięśni kegla. To bardzo podnieca facetów :)

Gość skfhhse
nie masz cie co martwic ja tez na p oczatku nie wiedzialam co sie dzieje ale to oni tak maja ze sa podneiceni wszytsko super ale to czlonek odmawia im posluszenstwa popsortu daj mu sie wtedy doporwadzi a ty sie odwdzieczysz innego dnia

to własciwie jak u kobiet - wszystko ok, a orgazmu też nie ma czasem.. ;) jak to robicie tak często, to moze się znieczulił? tydzień-dwa diety może? :P

Gość PaniKaczorek
może to problem z prostatą?

prostata chyba nie wpływa na "mozność" lub "niemoznosc" wytrysku - takie moje spostrzeżenie jako faceta... raczej bardziej ze nie moze sie skupic, albo się znieczulił, albo ma jakis stres, albo przemęczenie (np. długofalowe w pracy)

Gość szparek
Stres w pracy...

Gość patryskaaaaaaaaaaaaa
Mój tez tak ma czasami :-)

Mój też tak ma czasami ,zdarza się jak sobie wypije za dużo ,ale jak zaczynam dotykać sobie łechtunię i piersi to on ma.Może to pomaga?

do Marzenki a kim ty jesteś żeby mówić ile razy komu wystarczy. 3 razy w tyg? co to było. do autorki nie martw się u mnie jest podobnie.też często się kochamy, i bywa że bez wytrysku, dziś rano też nie doszedł..., może zmeczony, zestresowany bo do pracy trzeba itp itd