Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22iza22

Ledwo widoczna kreska na teście... Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość 22iza22

Dziewczyny mam problem. Staramy się o dziecko i dzisiaj zrobiłam test. Trochę za wcześnie bo okres powinnam dostać za jakies 2-3 dni. Już sama nie wiem, co mam mysleć. Niby były 2 kreseczk - ja je widziałam - tylko, że ta ważniejsza była strasznie bladziutka, cieniutka, ledwo widoczna. Mój mąż stwierdził, że się nie udało, że tego prawie nie widać, że to musi być gruba krecha - ale wiadomo, facet to facet, nie na wszystkim się zna, a kłócić się z nim nie będę :P Od kilku dni boli mnie brzuch, tak jak na okres, ale trochę inaczej, nie wiem jak to opisać :) I piersi troche sie powiekszyły. Co myślicie o tej kreseczce? Była prawie niewidoczna, a jednak była... Robiłam pre test, z porannego moczu... :)

Gość PaniKaczorek
jak była to BYŁA! ja eż miałam taką bladziutką; córa ma juz 3 latka :-)

Gość 22iza22
Boze jak ja bym się cieszyla, gdyby sie udało :D A w jakim stopniu pre testy sie mylą? Bo slyszalam, ze tylko w jedna strone, tzn, jak juz pokazują 2 kreski to amen :)

Gość Inoczi
Bladziutka kreska ??? Tak jak u mnie ....moja córka ma 5 lat :) to musiał byc strzal w 10:D

Gość PaniKaczorek
powtórz test, tak dla pewności, dla męża i koniecznie później schowaj na pamiątkę :-)

Gość żona żona
robilas jeszcze przed spodziewanym okresem, dlatego taka blada byla. apewne jestes w ciazy. A jaki miala kolor??bialy taki przezroczysty czy rozowa badz niebieska byla???

Gość
ja też nie wytrzymałam iu zrobiłam test 2 dni wcześniej druga krecha była prawie nie widoczna mój m w pierwszym momencie stwierdził, że jej nie ma ale była i wszystko się zgadzało jestem!!! ale jak chcesz mieć pewność to spr w dniu spodziewanej @ albo dzień po ale myślę że jesteś także gratulację:) :) :) :)

Gość
u mnie tak było na pre test także..... ok

Gość 22iza22
żona żona - taki bardzo bardzo blady róż, ledwo widoczna była. :) Jeśli naprawde się udało, to jestem szczęściarą - to była pierwsza staranka :D:D:D:D Ale się cieszę :) powtórze za kilka dni :)

Gość żona żona
no to gratulacje, na 99,99% jestes :)

Gość 22iza22
Dziewczyny dziękuję :* pocieszyłyście mnie, bo po jego reakcji to już zwątpiłam :) No to moge zacząć się nakręcać :D:D:D:D

Gość JELENA0000
a ile dni po zakończonym okresie już należy zrobić test by wyniki były prawdziwie i bez pomyłki ....???

Gość 22iza22
powinno się robić w dzien spodziewanej miesiączki - o ile jej nie ma :) tylko, ze ja nie wytrzymałam :P

Gość JELENA0000
a jeśli jest miesiączka a dzień wcześniej przed nią uprawiało się seks ja nie chce być w ciąży a pękła nam prezerwatywa miesiączka przyszła na drugi dzień i tak, ale mam obawy że jestem w ciąży to kiedy należy zrobić test by wyniki były trafne ...?

Gość 22iza22
czytałam twój topi przed chwilą :P Przecież Ci tam napisali, że dzień przed okresem jest NIEPŁODNY (chyba ze masz wszystko totalnie rozregulowane). Więc radze się nie stresować i czekać spokojnie na następny okresik :) A jeśli wtedy nie przyjdzie to dopiero test robić. Ale sadze, ze nie bedzie takiej potrzeby :P

Gość JELENA0000
dziękuje Iza. pewnie zrobię już wczesniej test bo to dużo czasu

Gość 22iza22
nie ma sensu wczesniej bo po 1 nie wyjdzie nic, a po 2 stawiam flache mleka ze ne bedziesz w ciazy :)

jak jest miesiączka na dzień po współżyciu to nawet przy rozregulowanym cyklu nie ma szans na ciążęinna sprawa,że istnieje takie pojęcie jak krwawienie śródcykliczne i zdarza się, że takowe brane jest a okres (stąd mit: "zaszłam w ciążę w czasie okresu") :)zabezpieczać się dziewczyny, myśleć przed i w trakcie- a nie po!

Ty szczesciaro! JA mam dostac okres za 4dni. Tez sie staramy pierwszy miesiac i... Boli mnie brzuch jak przed okresem piersi tez wieksze i cięższe, ale nie bolą.Boje sien ze to najdzwyczajniej miesiaczka i juz.. Oby nie:( Buziaki! Zazdroszcze Ci:) Ja robie test 30stego stycznia . Chociaz tez juz ledwo wytrzymuje hehe

Gość hej hej
ja tez mialam blada kreske i okazalo sie ze w ciazy nie jestem (wyszla 2 x) - wszyscy widzieli

Gość 22iza22
Robiłam dzisiaj bobo test - strumieniowy. Nie wytrzymałam ... Wieczorem, bo stwierdziłam, że przecież jestem w ciąży, to wszystko jedno bo poziom hcg juz bedzie wysoki i zobacze sobie wyrazniejszą tą drugą kreseczke.... A tu tylko jedna :(:(:(:(:( W piątek rano zrobię jeszcze pre test (bo i tak go dzisiaj kupilam w aptece...), ale czuje ze juz nie ma sensu... Chyba jednak sie nie udało :(:(:(:(

Gość 22iza22
I jedna kreska. Może w nastepnym cyklu sie uda...