Gość truttutttu Napisano Styczeń 25, 2009 Mam taki problem, wiem ze gdzies tu udzeila sie dziewczyna ze stanikomanii czy obby biusciastych ale nie moge znalezc topiku. Chcce skorzystac z ostatnich wyprzedazy albo chociaz allegro i dobrac sobie stanik odpowiedni. Mam 86 pod biustem i 118 w biuscie a na teraz nosze 75E lub 75F zaleznie od rozciagliwosci stanika. 75 bardzo rozciagliwe jest zdecydowanie za duze pod biustem, wydaje mi sie, ze 70 byloby lepsze ale w kalkulatorze na innej stronie zauwazylam ze powinnam nosic 80HH albo bardzo scisliwe 85GG. Natomiast nierozciagliwe 75 F lezy pod biustem niezle ale w biuscie jest za male. Miseczki rozciagliwego 75E sa idealne ale obwod za duzy. Rozciagliwy stanik ma rowniez szeroki fiszbiny a inny w tym samym rozmiarze waskie i wtedy piersi sie wylewaja gora. Strzelam ze cos w okolicach 70G brytyjskie byloby idealne ale nie wiem ktora konkretnie literke wybrac. Chciclabym sobie cos kupic na allegro celem sprawdzenia, mialam nierozciagliwy 70F i 70 lezy niemal idealnie ale miseczka jest za mala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach