Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość truttutttu

dobor stanika

Polecane posty

Gość truttutttu

Mam taki problem, wiem ze gdzies tu udzeila sie dziewczyna ze stanikomanii czy obby biusciastych ale nie moge znalezc topiku. Chcce skorzystac z ostatnich wyprzedazy albo chociaz allegro i dobrac sobie stanik odpowiedni. Mam 86 pod biustem i 118 w biuscie a na teraz nosze 75E lub 75F zaleznie od rozciagliwosci stanika. 75 bardzo rozciagliwe jest zdecydowanie za duze pod biustem, wydaje mi sie, ze 70 byloby lepsze ale w kalkulatorze na innej stronie zauwazylam ze powinnam nosic 80HH albo bardzo scisliwe 85GG. Natomiast nierozciagliwe 75 F lezy pod biustem niezle ale w biuscie jest za male. Miseczki rozciagliwego 75E sa idealne ale obwod za duzy. Rozciagliwy stanik ma rowniez szeroki fiszbiny a inny w tym samym rozmiarze waskie i wtedy piersi sie wylewaja gora. Strzelam ze cos w okolicach 70G brytyjskie byloby idealne ale nie wiem ktora konkretnie literke wybrac. Chciclabym sobie cos kupic na allegro celem sprawdzenia, mialam nierozciagliwy 70F i 70 lezy niemal idealnie ale miseczka jest za mala.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować