Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka89

Czy zdrada to dobry pomysł na zemstę?

Polecane posty

Gość zuzka89

Mój chłopak mnie zdradził ale jeszcze nie wie że ja o tym wiem. Nie mogę sobie tego darowac i tak sobie myśle że gdybym go zdradziła to by go zabolało a mnie by ulżyło. Jak myślicie?

Gość zuzka89
nikt mi nie doradzi??

Gość avbnmk
dobry, jesli później nie będziesz miała obrzydzenia do samej siebie ;)

Gość pivonka
ale zes wymyslila beznadziejny pomysl;/

Gość Inoczi
bedziesz miala wyrzuty sumienia a problem i ból tak nie zniknie. To nie jest dobry pomysł

Gość zuzka89
Nie wiem sama. narazie myśle tylko o tym żeby się zemścic i zranic go tak jak on mnie. A nie ma chyba czegoś takiego co by bardziej zabolało go niż zdrada.

Jesli tak Cie to boli, to odejdz. A jesli chcesz walczyc o ten zwiazek, mszczac sie w taki sposob, zaczynasz wyjatkowo beznadziejnie

Gość sadsadsa
a ja bym mu po prost powiedziała,że mu współczujesz, że Cię zdradził, że nie musiał sprawdzać że jest kiepski w łóżku bo ona też tak powiedziała i teraz wiesz, że się nie myliłaś...bo też tak myślalaś.

Gość zuzka89
To co innego zrobic? To może zostawic go w jakiś konkretny sposób żeby go upokorzyc

Gość zuzka89
Napisałam mu w smsie ze czeka nas dziasiaj miła rozmowa a ten debil się ucieszył.

Gość zuzka89
Mam się przejmowac tym że go skrzywdze? On się mną nie przejmował gdy bzykał się z tym wytłukiem i nie martwił się że mnie rani.

Gość zuzka89
Zdradzic chyba bym nie umiaała ale udam że to zrobiłam.

ale co Ci to da ze sie zemscisz? Chwilowa satysfakcje ale emocje i tak nie mina.Chcesz sie znizyc do najgorszego poziomu? Po prostu powiedz mu ze wiesz o wszystkim, podziekuj za wspolprace i tyle.Nie bedziesz miala potem wyrzutow sumienia ze zrobilas z siebie idiotke,a jemu bedzie glupio bo pokazesz ze jestes ponadto.

Gość zuzka89
Nie mogę tego znieśc ze tak mnie upokorzył i gotowa jestem na wielę aby tylko upokorzyc go jeszcze bardziej niż on mnie. Nawet przeszło mi przez myśl żeby nasłac na niego moich braci ale to juz przesada i do tego nie wiadomo jakie były by skutki.

89 to twoj rok urodzenia? Czyli masz 19 lat.. 20 bedziesz miec,nie jestes juz dzieckiem. Ja Ci napisalam moje zdanie,inni tez.Ale Ty tu widac nie szukasz rady tylko potwierdzenia dla swojego pomyslu,widac ze juz masz wszystko zaplanowane.

Gość zuzka89
Tak to rok ur. Wiem że to co chcem zrobic to może nie najlepsze rozwiąznie i wiem też że staracie mi się doradzic jak najlepiej ale już mam taki charakter , jestem impulsywna. Dzisiaj się jednak z nim nie spotkam i nie będę podejmowac żadnych decyzji. Może do jutra ochłonę.

jestem impulsywna, swietne wyjasnienie, zwlaszcza, kiedy rozmowa toczy sie o zemscie z premedytacja :D dorosnij, dziewczyno