Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfddshfdrewre

polscy faceci to takie brzydale!!

Polecane posty

to nie moja wina że jestem niski i brzydki 🖐️ a teraz interpretacja nr 2 to nie nasza wina że polska jest gorzej rozwinięta od typowo \"zachodnich\" krajów bo jakoś jako przystojnych wymieniasz tylko mężczyzn z krajów wysokorozwiniętych z dochodem przewyższającym polki (z anligkiem, niemcem czy amerykaniem) :D więc już wiadomo czemu twoja podświadomość klasyfikuje ich jako przystojnych i dobrych samców :P

Polscy faceci na skale światową są przeciętni, to fakt, ale jak znajdzie się któryś przystojny, to swoją urodą powali tych wszystkich Niemców, Anglików, Hiszpanów i pozostałych:) Polki podobnie - nawet Casanova napisał \"kobiety są brzydkie w tych okolicach, lecz piękności są tam cudami\":) To tylko świadczy o tobie jaką jesteś idiotka skoro oceniasz kogoś po wypowiedziach na kafeterii. ten tekst mnie rozwalił:D bez obrazy, ale czyżbyś miał rozdwojenie osobowości?:D Ja tam nigdzie nie udaje kogoś innego^

Gość fair play23
czesto jest tak, ze widzimy u innych tylko to, co jest w nas, jesli nie lubisz i nie podobasz sie sobie- nikt nie sposoba sie Tobie

Gość ziemniak pospolity
czesto podrozuje po Europie i jak widze od czasu do czasu taka ziemniaczano-buraczana morde to od razu wiadomo ze polak

Wymiatacz Szajsu Polscy faceci na skale światową są przeciętni, to fakt, ale jak znajdzie się któryś przystojny, to swoją urodą powali tych wszystkich Niemców, Anglików, Hiszpanów i pozostałych Polki podobnie - nawet Casanova napisał "kobiety są brzydkie w tych okolicach, lecz piękności są tam cudami" To tylko świadczy o tobie jaką jesteś idiotka skoro oceniasz kogoś po wypowiedziach na kafeterii. ten tekst mnie rozwalił bez obrazy, ale czyżbyś miał rozdwojenie osobowości? Ja tam nigdzie nie udaje kogoś innego^ A ja tak :D

Gość ziemniak pospolity
kciukiem! jak widac jedyne co mozesz sadzic, to wlasnie takie poskie oblesne ziemniory

czyli jednak o sobie pisales. no ok. i nie najzezdzaj, nie chcialam byc zle odebrana:)

Są przystojni Polacy przy którym ustępują włosi i reszta,nie wiem kogo tam jeszcze macie:P:P:P

kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl bimbalek mam nadzieje, ze mnie do nich nie zaliczasz ja też mam taką nadzieję :P