Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie plisss

kiedy najwczesniej mozna testowac????

Polecane posty

Przeczytala sobie ten topiczek i zaswitalo mi swiatelko nadziei tez. Bo robilam test dzisiaj, ale na jakies 3-6 dni przed @, na dodatek z dziennego moczu. Wiec moze za kilka dni druga krecha bedzie :-) Trzymam za wszystkie oczekujace 2 kreseczek mocno kciukasy!!!

Gość lasia
moze mi ktos odpowiedziec? jak byl okres to co ? to nie ma ciazy ?

Gość adixus
okres nie mozliwy jest. dziewczyno co ty piszesz!

do mnie to??? Wiec jest mozliwy. Krwaienie nawet przez 3-4 miesiace w terminach okresu. Nie wnikam, jak bardzo skapy moze byc, ale jest to potwierdzone medycznie.

Gość lasia
ja miałąm bardzo obfity. i na dodatek bolesny bardzo.

4 dzien to ze boli Cie brzuch jak na okres mozna oznaczac zblizajaca sie @ albo ciaze ja mialam tak w obu ciazach na poczatku bol jak na okres (wlasnie jeszcze przed spodziewanym okresem) a okreasu brak czulam sie tak jakbym zaraz miala dostac, lecialam juz wrecz do kibelka po tampona a tu nic nie leci pozniej takie skurcze mialam jeszcze do ok 10 tygodnia ciazy

Ja w obu ciążach zrobiłam w 24 dniu cykłów 28 dniowych. Za pierwszym razem już w 24 dniu była blada kreska, za drugim nie było. Powtórzyłam w 33 dniu, bo już miałam iść do ginekologa na wywyołanie i się mocno zdziwiłam:-)

Gość 4 dni
Evi podnioslas mnie na duchu:)mam nieodparta pokuse zrobic ten test, ale do czwartku jakos musze wytrzymac;)moge miec tylko nadzieje...:)

ja mialam tak jak Evi, ale nie nakrecajcie sie, ja kiedys sobie tez tak \"uroilam\" ze jestem a nie bylam.Kupe problemow potem wystapilo, nie bylo @ a brzuch bolal coraz bardziej.

Gość iffa
Mam pytanko, Dzisiaj jest 10 dni po owulacji. Test wyszedł negatywnie:-( No dobra wiem że za wczesnie ale nie mogłam już wytrzymać... do tego zrobiłam go w dzień a nie z porannego moczu... Głupia jestem. Moje pytanie jest jednaktakie. Czy jest możliwe we wczesnej ciąży żeby wszystko bolało mnie 10 razy bardziej niż normalnie bolało mnie na @. I inaczej niż zwykle... zupełnie inaczej. Nie mam żadnego śluzu ale temperatura ciągle utrzymuje się wysoko 37.3 - 37.5. Mam lodowate ręce i stopy, pochłaniam tony jedzenia, płaczę nawet na reklamach prszków do prania i czuję się ogólnie do dupy. Bóle w podbrzyszu są naprawdę dokuczliwe i utrzymują sie już 6 dni. Piersi bolą jak zwykle. Nie myślcie że się nakręcam czy coś. Po prostu zastanawiam się czy to największy na świecie PMS czy też ciąża? Czy w ogóle ciążą może się zacząć aż tak gwałtwonie???