Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motyleek

Zwiazek na odleglosc....

Polecane posty

...pomimo iz kocham nad zycie mojego chlopaka.....czuje ze cholernie sie od siebie oddalamy...z mojej winy najprawdopodobniej.....Kocham go cholernie......on wiem ze mnie tez....Nie widzialam go od Nowego Roku i zobacze dopiero jak wroce do domku...po Wielkanocy.......ja juz sama siebie znosic nie moge;/;/

Gość Płatek śniegu...
To wielka próba dla Was, dla Waszego uczucia... wierzę że Wam się uda... to że mi się nie powiodło w związku na odległość nie oznacza, że tak zawsze musi być... znam taką parę, którą dzieliły setki km a dziś są już razem szczęśliwą rodziną :)

Plateczku.....wiesz ze my wczoraj rozmawialysmy...? tyle ze o Twoim problemie...:) ach jak ja to nie wychwalalam swojej milosci.....a teraz co.........mam watpliwosci czy on przez moje humorki bedzie na mnie czekal;/

Gość Płatek śniegu...
Jak kocha to poczeka... :D A na prawdę nie ma możliwości żebyście się jakoś wczesniej zobaczylu?

Nie nie ma...ehh.....mialam okazje leciec do PL w lutym jednak okazjaa.....sieee ulotnila....Ehh mysle ze kochaa....i poczeka....ale zmieni zdanie na moj temat jak sie nadal bede na nim wyzywac....

Gość Płatek śniegu...
To poszukaj jakiegoś sposobu by się wyciszyć, uspokić emocje... wiem to trudne, ale zrób to dla Was :)