Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzialem w stopce

kciukiemjest brzydka

Polecane posty

najlepiej kazdy niech napisze co mu sie nie podoba a ja to zmienie Dogodze kazdemy Zmienie image i wstawie fotki:P

kciukiem ty piekna nie jestesmy takimi frajerami zeby dawac swoje fotki kciukiem pokaz d**e i tzykzki nie jestes frajerem zeby siebie pokazac, ale u innych zeby kryykowac to chcesz wszystko zobaczyc :D dlatego was nie luie pomaranczki:) kant dupy-- musze przynac, ze inaczej sobie Ciebie wyobrazalam, ale jestes ladna. najfajnejsza mina:) ktos cie wtedy wqrwil na kafe??? czy to wyraz zrezygnowania wynikajacy z dyskusji z pomaranczkami na kafe?:D

Gość Sratatatatatatatatata
myslalam ze zobacze jakiegos potwora a tu ladna dziewczyna:)i zajebisty kolczyk!:D tez taki mam :) nie sluchaj komentarzy potworkow ktorzy zazdroszcza Ci wygladu i odwagi na przebicie :) ci co tak wyzywaja Cie od brzydkich to pewnie spasle krowy z meskim owlosieniem,krzaczastymi brwiami,smierdzace ktore widzac ladna dziewczyne i zadbana dostaja szalu :P

Gość bułka z serem i pomidorem
ja bym pokazała ale sie boje :P

Ta, liże dupę hehe koleszko czy koleżanko, nie znam tego, bo nigdy nikomu nie "lizałam" !! Tylko taka prawda.. najlepiej przez neta poobrażać, a sam pewnie czereśniak jesteś czy tam wieśniara :))

sratatata dzieki:) nie jestem nie bylam nie bede emokiem. za to jestem blada mam duze oczy i czarne krecone wlosy i lubie czarny kolor. takze w zestawach z ,,normalnymi'' kolorami. jestem normalna:) no ale lubie kolczyki, a to o zadnym emodalnie nie swidczy. buła dawaj, jak dajemy to juz wszyscy:P:P:P:P kant dupy ja tez juz wygladam dorosle, smuklej (kiedys mialam o 3kg za duzo, poza tym to porazajace zblizenie)

Umiecie tylko oceniać a kim wy jesteście że piszecie ta brzydka i tamten do dupy może niech każdy wsadzi swoją fotkę i wszyscy się ocenią :P będzie najsprawiedliwiej :P

"Prawiczki, i wszyscy inni czarni, kciukiem prawdopodobnie sama założyła ten topik (podobnie jak ten wczorajszy), żebyście przekonywali ją, że nie, że wcale nie jest brzydka lecz piękna." Teoria spiskowa rodem z PiSuaru :o

wrzucilabym ale nie wrzuce po tym co sie tu dzialo 2 lata temu gdy ja wrzucilam. naprawde, nikomu nie polecam.

"Umiecie tylko oceniać a kim wy jesteście że piszecie ta brzydka i tamten do d**y może " Z tym się nie zgodzę. Czemu piękni mogą chwalic pięknych, a brzydcy nie mogą oceniać brzydoty innych? :o Brzydcy nie są przecież ślepi.

Gość A.........
TenTamten czesc ja Cie ocenię ....moge? :D A Ty potem pojedziesz po mnie :P

jak to nie jestes frajer? chcesz zobaczycz dupe i biust, znaczy, ze jestes. ten kto daje tu fotke, z pewnoscia nie jest, chyba, ze jest typowa solara, ktora chce, by tylko ja podziwaic. ale jeszcze tu takich/ej nie widzialam. powinni dodac punkt w regulaminie, ze kazdy tu piszacy musi miec dodana fotke;P:P

Nie chodzi o to mam bardziej na myśli żę ktoś pisze o kimś że bazyl a sam wygląda jak końska sapierdolina ;) to jest nienormalne :) zresztą co to za ocenianie każdy na swój sposób jest piękny ;)

kiedyś było na naszej klasie konto i tam mnóstwo zdjęć , miałem w ulubionych, ale na mój adres e-mail wysłał ktoś wirusa i mi wszystko wykasował

\"a foty nie wrzuce, bom nie frajer nie musze sie dowartościowywać przez net eh \" faktycznie lepiej nie wrzucaj bo pewnie jestes zakompleksionym chlopcem i opnie ludzi moglby by cie przytloczyc :classic_cool:

hahaha tak, bez masła, jestem light :D

Gość A.........
bmblondyn oj biedaku...i co Ty teraz zrobisz bez tych fotek? :D

według mnie kciukiem wcale nie jest brzydka moze nie nalezy do elity najpieknieszych ale bez przesady,, badzmy tolerancyjni.. musicie odrazu sie tak chamsko zachowywac? nie mozecie krytykowac z kultura? albo przymknac swoje jadaczki jezeli macie zamiar powiedziec cos nie miłego? fajnie by wam było gdyby to wam ktos tak wrzucał?

no ale nawet jak ktoś napisze ze jest brzydka to co sie dzieje? NIC pozdr

Gość do lady love
radze zajrzec do slownika:P