Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widzialem w stopce

kciukiemjest brzydka

Polecane posty

Gość A.........
oj tam...dajcie jej spokoj...mloda jeszcze jest , wyrobi sie jeszcze i bedzie z niej kobieta :D

Gość bedzie wklejac dopóki nie
dostanie10/10:P

Gość A.........
a prawiczki najwiecej komentuja :D bidaki nawet takiej jak kciukiem , jednym paluszkiem dotknac nie macie okazji :P

Gość elizaaaa
po twoich wypowiedziach uwazam ze jetses strasznie glupia:P

kant nie przesadzajmy juz z ta brzydotą:) nic musze leciec po pivko , fajki, poklocilam sie z moim. 2 gi dzien mamy cichy:O pierdziele go, wqrwia mnie jak nigdy ech... ale i tak sie pogodzimy:) moze jeszcze tu dzis wpadne:) iteresujacy temat w koncu:P:P

"a prawiczki najwiecej komentuja bidaki nawet takiej jak kciukiem , jednym paluszkiem dotknac nie macie okazji " nie przeszkadza to jednak w szczerym ocenianiu . No tak prawiczek powinien każdą kobietę uznwac za bóstwo. :D

Gość A.........
Prawiczku nie kazda...ale uwazaj bo przyjdzie taki dzien, gdy desperacja wezmie gore nad Twoim wyobrazeniem o pieknie . Szczerze to zycze by uczucie a nie desperacja , ale roznie to bywa :)

"Prawiczku nie kazda...ale uwazaj bo przyjdzie taki dzien, gdy desperacja wezmie gore nad Twoim wyobrazeniem o pieknie" Nie wiem jak tamtemu prawiczkowi ale mi to nie grozi :classic_cool:

Gość A.........
Prawiczek4life nie znasz dnia ani godziny :D

" Prawiczku nie kazda...ale uwazaj bo przyjdzie taki dzien, gdy desperacja wezmie gore nad Twoim wyobrazeniem o pieknie . Szczerze to zycze by uczucie a nie desperacja , ale roznie to bywa " Eee tam nie każdego łapie desperacja. Gracjan sobie daje radę. :D

"No i prosze zejsc z prawiczkow to fajne chlopaki:0 Zawsze pociesza" O nie, nie, nie. Ja nigdy nie pocieszam, mówię prawdę i tylko prawdę. Nawet jeżeli jest brutalna .

OMG, kolejny topic o tym, jaki to ktos jest brzydki/beznadziejny/pusty :o

"W czasie kiedy szalaly hormony , nie bylem zdesperowany a teraz mialbym byc " O właśnie, dobrą kwestię poruszyłes. :classic_cool: " Obaj" Nie, to nie dla mnie. Nie chcę być kojarzony z kafe. . Zresztą i tak wiem, że jestem piękny :classic_cool:

Gość A.........
TenTamten przeciez Ty bez oporow swoja buzke pokazujesz....pochwal sie, ile kobitek stad juz ja widzialo? :P :)

Gość A.........
Prawiczek4life chyba nie jest tak najgorzej. cos tam do pokazywania u Ciebie by sie chyba znalazlo? ;)